Direktlänk till inlägg 21 oktober 2009

morfinminnen

Av Sofia - 21 oktober 2009 16:40


Jag är ett äkta öronbarn och har genomgått cirkus 11 operationer i mina yngre dagar. Inför en av dem fick jag morfin och lallade runt lyckligt i sjukhuskorridorerna ända tills jag gick rakt in i en vägg och föll ihop. När jag sedan låg på britsen och skulle bli inrullad till operationssalen sa jag till "sjuksköterskan" (som egentligen var min kära mor i en såndär grönmössa) att hon minsann var lite lik min mamma.


Idag opererades min lillebror för en höftskada i Göteborg. Mors ringde och berättade att allt gått bra, samt att hon lärt sig av sina misstag och inte lät honom promenixa runt själv under morfinpåverkan. När pappa hämtade dem på sjukhuset efter ingreppet var Petter fullgasad och pappa sa direkt: Du låter som du gör när du ringer från krogen. Slutet gott, allting gott. Nu hoppas jag bara att rehabiliteringen går smidigt, så bror får spela hockey snart igen!


  

Bror ser läskigt nöjd ut inför operationen, men klär fint i mössan!  

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofia - 10 oktober 2012 20:56

Jag har bestämt mig för att lägga ner det här. Det innebär ju inte någon dramatisk förändring i och för sig, men jag tänkte ändå göra er uppmärksamma på att jag gör slut med bloggen - här och nu. Mitt liv är fullt av uppdateringar i alla fall och här...

Av Sofia - 12 september 2012 21:19


Amsterdam var tamejtusan hundra gånger vackrare än jag föreställt mig. Egentligen har jag bloggat rätt mycket om det redan så jag ids inte riktigt dra hela storyn, men några tidigare opublicerade guldbilder och ett filmklipp kan jag bjucka på! För al...

Av Sofia - 26 augusti 2012 16:39

Crikus tre veckor har passerat och tiden springer förbi som en annan Bolt såhär mot höstkanten.   Sen sist har jag hunnit ta med mig en hel drös 60-talister från kontoret på Iggy Pop. Great success! Jag blev samma vecka varse om att en av 70-t...

Av Sofia - 6 augusti 2012 20:08

             Jag hade tänkt stanna hemma (läs: i norr) typ en och en halv vecka. Det blev en hel vecka till. Man fastnar lätt där. Och jag hade aldrig bytt ut lugnet, korsordslösingen på stugverandan, badtunnebaden, kantarellplockningen, hjo...

Av Sofia - 27 juli 2012 20:43

En  så kallad lucköppning (man kan lära sig många nya ord av Systembolagets tonårsparlör) och Popkryss på TC med min Partykärna och mysigaste Renlund senare. Kvällen slutade med en morgon och Whiskey soda, käk och Othello hemma hos Nils. Efter det ha...

he ä inte lätt när he ä svårt

jag kan twittra också

för exakt nåt år sedan...

sök

följ bloggen

Följ norrlänning i fjollträsk med Blogkeen
Följ norrlänning i fjollträsk med Bloglovin'

fråga mig

12 besvarade frågor

senast

pokiepoke

år efter år efter år

too cool for school

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7 8 9 10 11
12 13 14 15
16
17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

hur många?

pipip

lite olika


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se