Alla inlägg under september 2009

Av Sofia - 10 september 2009 12:12


Jag önskar att jag hade en pojkvän, en mormor, en mamma/pappa eller åtminstone en rumskompis på plats nu. Jag är sjukling. Inte kul. Någon måste komma och ta hand om mig. NU! Buää.


Det som jag dock mest av allt önskar att jag hade (ja, bortsett från hälsan då) är min dator. Jag trodde verkligen inte att jag skulle känna mig så här handikappad utan den, men banne! Det är drygt att sitta i en datasal som luktar kopiator (även om jag knappt känner lukter) och surrar fläkt när man har feber. Men har man en deadline så har man. Fan vad jag bloggar kul nu för tiden. Förlåt.

ANNONS

P21

Av Sofia - 7 september 2009 20:59


lillebror och jag sommaren 2007 


Idag fyller lillbrollan Petter 21 år! Grattis! Nu har du blivit så gammal att du är laglig på andra sidan storhavet också! Önskar jag kunde vara hemma och fira. Man missar så mycket här nere i storschtan.


Min andra lilla lillebror är för övrigt ofantligt söt han med, läs detta. Jag blir så road.

ANNONS
Av Sofia - 3 september 2009 13:22


Jag har det! Jag har det! Reportaget ska handla om abort. Det enda egentliga problemet kan vara att få tag på kvinnor som gjort det, funderar på att göra det i nuläget (vilket ju självklart vore det mest strålande) och är villiga att prata om det. Och därför går vi nu till reklam.


Har du gjort en abort? Eller känner du kanske någon som gjort det? Någon som vill berätta sin historia. Det är givetvis tillåtet att vara anonym. Släng i väg ett mail till mig på sofia.lundqvist@hotmail.com .


OBS! Det kan vara en fördel om du (eller denne någon) bor i Stockholm med omnejd. Tack och hej.

Av Sofia - 2 september 2009 12:35


Jag låter min blogg sakta men säkert sönderfalla. Datorn, kom hem! Nu.


Vi ska skriva reportage nästa vecka. Om något journalistiskt intressant. Flera källor, scener och röster ska med. Researchen är viktig. Känns bara läskigt just nu. Tips på ämne. Någon?

he ä inte lätt när he ä svårt

jag kan twittra också

för exakt nåt år sedan...

sök

följ bloggen

Följ norrlänning i fjollträsk med Blogkeen
Följ norrlänning i fjollträsk med Bloglovin'

fråga mig

12 besvarade frågor

senast

pokiepoke

år efter år efter år

too cool for school

Ti On To Fr
 
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

hur många?

pipip

lite olika


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se