Alla inlägg under augusti 2009

Av Sofia - 7 augusti 2009 11:01


I går drog vi en rejälröjning hemma hos J.  Detta inkluderade en hel del tvättning av sängkläder (som typ levt i en tvättkorg sen jag flyttade ut för över tre år sedan).


i tvättstugan

Jonas: Alltså, det här lakanet är ju inte rent! Körde du på 90-graders?

Jag: Nja, jag körde på 60. Är rädd att textilerna förstörs annars. 

Jonas: Men åh, det är ju inga textiler på dom där! 

ANNONS
Av Sofia - 4 augusti 2009 13:39


Alla ni från Umetrakten vet hur E4:an i södergående rikting ser ut innan Tegsbron. Jag bokstavligt talat hatar dem som kör om i svängfilen för att sedan tränga sig tillbaka i den vanliga (där det alltid är bilkö). Min pappa, a.k Mafioso, skulle köra hem mig i går efter gudmorsfikandet och följande scenario utspelar sig;


Far gör exakt som mina tafikanthatobjekt och kör som en galning

fram i svängfilen, trots att vi definitivt inte ska svänga.


Jag: Pappa, du är väl inte en sån? Som gör som de jag hatar?

Pappa: Jo, men det går mycket fortare. Det är ingen panik


Pappa kör på lugna puckar och tuffar fram i svängfilen

 och försöker så smått tränga sig in i "rakfilen".


Jag: Men det är ju hur lätt som helst att man krockar, de bakom har väl ingen skyldighet att bromsa?

Pappa: Jo, det har de visst det...


...vägen börjar närma sig trafikljuset och papi tiltar tvärt 

ut i den andra filen. Tråkigt nog framför en långtradare

som inte har en chans att bromsa.

KRAAASCHBOOOM! Tut-tut.


Jag vet inte om han försökte stila eller vad, men han lyckades hur som helst repa långtradarens front och totalkvadda baklyktan på päronens Chrysler. Nu gick det ju inte värre än så, men sjukt onödigt var det helt klart. Och jag vet någon som inte kommer att ha råd med den där utomlandsresan med mami i höst. Vi får hoppas att somliga lärt sig en läxa...

ANNONS
Av Sofia - 3 augusti 2009 22:02


I dag var jag och fikade med min gudmorsa; Marianne. Det var första gången jag träffade henne i vuxen ålder, sist vi sågs var jag lite omkring ett år skulle jag tro. Det visade sig hur som helst att hon var mångsysslare inom konst och en duktig smyckesdesigner. Funderar på att kräva en gudmorsdesignad ring till mitt 30-årskalas, alternativt till examensdagen. Skitfina egengjorda grejer bar hon i alla fall och trevlig var hon så'klart också.


Annars jobbar jag som en tok. Men med tanke på monsunregnet i dag gör det inte så mycket, min plånka kommer dessutom att vara fet i höst...

Av Sofia - 1 augusti 2009 18:56


Olivia m. familj i Nordmalings kyrka 

Min lilla kusin som inte bara inkräktat på min födelsedag (hennes mamma kunde inte ha väntat en dag till med att trycka ut henne eller?), utan också snott mitt namn till mitt i framtiden tilltänkta flickebarn; Olivia, döptes idag i Nordmaling kyrka. Hon är så fin att jag förlåtit allt för länge sedan, trots att hon sket i mitt knä första gången jag höll henne min famn. Bilden är snodd från mamma som för övrigt bloggat fint om våran drop-in-dop-släkt.


Nu sitter jag på jobbet och ugglar och sen blir det en öl eller två med kalsongmannen (min f.d roomie) och Tumba-Janne. Som bäddat för en skojsig afton med andra ord!

he ä inte lätt när he ä svårt

jag kan twittra också

för exakt nåt år sedan...

sök

följ bloggen

Följ norrlänning i fjollträsk med Blogkeen
Följ norrlänning i fjollträsk med Bloglovin'

fråga mig

12 besvarade frågor

senast

pokiepoke

år efter år efter år

too cool for school

Ti On To Fr
          1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

hur många?

pipip

lite olika


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se