Direktlänk till inlägg 16 augusti 2009

en fredagskväll på taket

Av Sofia - 16 augusti 2009 20:03


Fredagen erbjöd förfest på Teg hos Johanna (kanske lite i min ära, typ "du ska åka hem, hej då-fest"). Det var himla mysigt. Tre gamla gymnasiekompisar, en före detta rumskompis och en nyfunnen vän infann sig. Precis alldeles lagom.


På förfesten röjdes det runt med damskoprovning och hopp i sängen och väl på Taket hamnade vi mitt upp i en personalfest för rälsläggare. Med andra ord fanns där karlar i alla storlekar, former och åldrar från alla Sveriges hörn. Himla stimulerande sällskap må jag säga! Och det bästa av allt var att jag fick ett löfte som de dyrt och hederligt lovade att hålla; Botniabanan ska vara klar i Oktober 2010. Sug på den ni! Som ni kan se nedan blev det på det hela en helt kanon toppenkväll! Thanks guys!


Nils och Martin i Johannas pjucks.

Nils och Martin


Johanna, Ida-Maria och Nils på Taket.Johanna, Ida-Maria och Nils


Sofia skakar loss i Johannas crib.


 
ANNONS
 
Ingen bild

Johanna

17 augusti 2009 19:22

Det var en finfin kväll, de kommer saknas i höst!

Sen... vad gör jag på bilden? och varför? Haha. Det hade ju varit en jättefin bild annars!

 
Ingen bild

Sofia

17 augusti 2009 20:48

Absolut! Men vi tar en liten mini-repris i Stockholm innan du sticker! Jag vet inte vad du gör, tog två bilder, men Nils såg allmänt deppad ut på den andra så det fick lov att bli den här ändå. Tur att allt klär en skönhet (gäller även miner)!

 
Ingen bild

Blingbling

18 augusti 2009 18:48

Oh, hon dansar bra tycker jag =)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofia - 10 oktober 2012 20:56

Jag har bestämt mig för att lägga ner det här. Det innebär ju inte någon dramatisk förändring i och för sig, men jag tänkte ändå göra er uppmärksamma på att jag gör slut med bloggen - här och nu. Mitt liv är fullt av uppdateringar i alla fall och här...

Av Sofia - 12 september 2012 21:19


Amsterdam var tamejtusan hundra gånger vackrare än jag föreställt mig. Egentligen har jag bloggat rätt mycket om det redan så jag ids inte riktigt dra hela storyn, men några tidigare opublicerade guldbilder och ett filmklipp kan jag bjucka på! För al...

Av Sofia - 26 augusti 2012 16:39

Crikus tre veckor har passerat och tiden springer förbi som en annan Bolt såhär mot höstkanten.   Sen sist har jag hunnit ta med mig en hel drös 60-talister från kontoret på Iggy Pop. Great success! Jag blev samma vecka varse om att en av 70-t...

Av Sofia - 6 augusti 2012 20:08

             Jag hade tänkt stanna hemma (läs: i norr) typ en och en halv vecka. Det blev en hel vecka till. Man fastnar lätt där. Och jag hade aldrig bytt ut lugnet, korsordslösingen på stugverandan, badtunnebaden, kantarellplockningen, hjo...

Av Sofia - 27 juli 2012 20:43

En  så kallad lucköppning (man kan lära sig många nya ord av Systembolagets tonårsparlör) och Popkryss på TC med min Partykärna och mysigaste Renlund senare. Kvällen slutade med en morgon och Whiskey soda, käk och Othello hemma hos Nils. Efter det ha...

he ä inte lätt när he ä svårt

jag kan twittra också

för exakt nåt år sedan...

sök

följ bloggen

Följ norrlänning i fjollträsk med Blogkeen
Följ norrlänning i fjollträsk med Bloglovin'

fråga mig

12 besvarade frågor

senast

pokiepoke

år efter år efter år

too cool for school

Ti On To Fr
          1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

hur många?

pipip

lite olika


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se