Direktlänk till inlägg 2 juni 2009

helgen i bilder

Av Sofia - 2 juni 2009 09:59


Förlåt att jag är så sämst på att uppdatera bloggen, men det sitter i att det har varit så fint väder och att jag inte velat slösa bort solen på datatid...NOT! Nej, min dator är krajj och jag är utan internet, fin kombo va? Här får ni helgen i bilder i alla fall, sen tror jag att jag återkommer först när jag fått koll på prylarna igen.


 Lördag

Stockholms maraton 2009

Stockhoms maraton

(nej, jag sprang inte, är ju inte helt dum i huvudet!)


mysmiddag på ballis

Efter maraton och vintagemässa åt vi mysmiddag på ballis,

jag och dalmasen.


Söndag

Kusin-Johannas komfirmation

Hela dagen spenderades på den

här lilla damens konfirmation.


Hanna och Anna på ballis

Och kvällen erbjöd häng på ballis med sällskapsspel

i sällskap av Hanna, Anna, David och Mackan.


 
ANNONS
 
Beatrice

Beatrice

2 juni 2009 22:21

Mysigt :D

http://beo.blogg.se

 
Tant Grön

Tant Grön

3 juni 2009 20:31

Rätt tänkt, klart man inte ska sitta inne å blogga i det fina vädret!

http://valkommenhemtilltantgron.bloggagratis.se

 
Tina

Tina

12 juni 2009 22:33

Den dagen träffade jag babsan i centrum

http://www.alskarattsjunga.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofia - 10 oktober 2012 20:56

Jag har bestämt mig för att lägga ner det här. Det innebär ju inte någon dramatisk förändring i och för sig, men jag tänkte ändå göra er uppmärksamma på att jag gör slut med bloggen - här och nu. Mitt liv är fullt av uppdateringar i alla fall och här...

Av Sofia - 12 september 2012 21:19


Amsterdam var tamejtusan hundra gånger vackrare än jag föreställt mig. Egentligen har jag bloggat rätt mycket om det redan så jag ids inte riktigt dra hela storyn, men några tidigare opublicerade guldbilder och ett filmklipp kan jag bjucka på! För al...

Av Sofia - 26 augusti 2012 16:39

Crikus tre veckor har passerat och tiden springer förbi som en annan Bolt såhär mot höstkanten.   Sen sist har jag hunnit ta med mig en hel drös 60-talister från kontoret på Iggy Pop. Great success! Jag blev samma vecka varse om att en av 70-t...

Av Sofia - 6 augusti 2012 20:08

             Jag hade tänkt stanna hemma (läs: i norr) typ en och en halv vecka. Det blev en hel vecka till. Man fastnar lätt där. Och jag hade aldrig bytt ut lugnet, korsordslösingen på stugverandan, badtunnebaden, kantarellplockningen, hjo...

Av Sofia - 27 juli 2012 20:43

En  så kallad lucköppning (man kan lära sig många nya ord av Systembolagets tonårsparlör) och Popkryss på TC med min Partykärna och mysigaste Renlund senare. Kvällen slutade med en morgon och Whiskey soda, käk och Othello hemma hos Nils. Efter det ha...

he ä inte lätt när he ä svårt

jag kan twittra också

för exakt nåt år sedan...

sök

följ bloggen

Följ norrlänning i fjollträsk med Blogkeen
Följ norrlänning i fjollträsk med Bloglovin'

fråga mig

12 besvarade frågor

senast

pokiepoke

år efter år efter år

too cool for school

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

hur många?

pipip

lite olika


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se