Alla inlägg under maj 2009

Av Sofia - 13 maj 2009 08:56


Min högstdiekärlek Andreas Johnsson var en av gästerna och jag kände hur det hettade till i kinderna när han äntrade scenen. Gammal kärlek rostar aldrig! Andra observationer jag gjorde igår; Den nyss nämnda Johnsson är askort, Charlotte Perelli är mager som en sticka, Linda Bengtzing är höggravid och Bert Karlsson är jävligt gubbsjuk.


Mustafa 'Musse' Mohamed var den enda gästen utan schlageranknytning. Han verkade riktigt go. Precis sådär som han känns i intervjuer när han precis sprungit hem en gyllene medalj! Tv-inspeliningen för Babben & co. var med andra ord trevlig. Mycket


Vid ett tillfälle kände jag dock att jag blev arg. Rejält. Det var då Bert Karlsson återförenades med sin gamla partikollega Ian Wachtmeister rakt under näsan på Musse. Hur fan tänkte de här? Scenen utspelade sig dessutom precis efter att Musse berättat att han blev mobbad som barn av den enkla anledning att han var den enda som var svart på skolan. Publikens jubel när Wachtmeister hoppade fram som  värsta gubben i lådan kändes fel. Hoppas de har vett att klippa bort det i redigeringen!ANNONS
Av Sofia - 12 maj 2009 16:05


Jag har lyckats! Äntligen! Under min tid här på planeten har jag överklagat SL-böter och parkeringsböter (fler än jag vill erkänna) hit och dit i en himla massa varv. Självklart överklagade jag också inkassokravet jag nämnde för några dagar sedan. Det kom från Telia. Jag blev minst sagt förvånad när jag fick svar från dem. De avskrev inte bara inkassokravet, utan bad om ursäkt också! Wow liksom. Det känns som jag knäckt någon sorts system.


Spexet var trevligt igår, slänger upp en video här så fort jag fått min komputta att funka. Nu ska jag iväg på TV-inspeling igen, den här gången blir det Babben & co. med schlagertema. Gliiiid.

ANNONS
Av Sofia - 11 maj 2009 15:43

Flemingsberg 2009


Jobbade ensam med pojken för första gången igår. Det gick prima ballerina! Och appropå ballerina; efteråt var jag på Limpans flickväns dansföreställning Vändpunkt. Riktigt trevligt! Jag känner mig lite smått nedtraskad i det kulturella kvarteren nu och jag lär väl få en K-märkt överdos efter den här kvällen. Jag ska nämligen på spexteater. Det är den slumrande damen på bilden som innehar huvudrollen (inte i törnrosa utan) i Elisabeth I - eller vem vill ha en Bloody Mary?

Av Sofia - 10 maj 2009 10:41

Maj 2009


Som rubriken antyder är denna bild, eller snarare påhittets uppkomst svårt att förklara (jag vet med andra ord själv inte varför vi gjorde det). Bilden är i alla fall tagen på Beas födelsedagsferra (som för övrigt var fab) och föreställer Galne G och mig själv före och efter ett så kallat klädbyte.


Igår såg jag film hos Maria och åkte tvärbana med Johan Palm. Nu ska jag i väg och jobba. Tjohejs.

Av Sofia - 9 maj 2009 13:03

Hammamet 2009

I Tunisien stiftade vi bland annat bekantskap med kamelen Shakira. Det var en härlig upplevelse! Ridning av den här sortens djur är dock ingenting jag rekommenderar den höjdrädde. Kameler är bra mycket högre/längre (hur säger man??) än de ser ut.

Av Sofia - 9 maj 2009 02:01

Tydligen Tydligen gjorde kvällens skor mer ont än de kändes... Annars har det varit en väldans trevlig afton!

he ä inte lätt när he ä svårt

jag kan twittra också

för exakt nåt år sedan...

sök

följ bloggen

Följ norrlänning i fjollträsk med Blogkeen
Följ norrlänning i fjollträsk med Bloglovin'

fråga mig

12 besvarade frågor

senast

pokiepoke

år efter år efter år

too cool for school

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6 7
8
9 10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26
27
28 29 30
31
<<< Maj 2009 >>>

hur många?

pipip

lite olika


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se