Alla inlägg under maj 2009

Av Sofia - 22 maj 2009 16:24


Idag är det riktigt busväder. Och vad är det då? undrar ni och det undrar jag faktiskt också. Är det sånt där väder man blir riktigt bussugen av? Eller är det vädret som är lite busigt? Idag har det i alla fall blåst och regnat som bara den, men nu skiner solen igen och snart kommer min älskade dator hit (och visstja, Jonas också). Som bäddat för en bra helg med andra ord, särskilt nu när hemtentan är så gott som bortgjord.

ANNONS
Av Sofia - 21 maj 2009 13:15


För någon dag sen gjorde Jonas polare Gert mig uppmärksam på detta:


lika som bär


Joy och Earl?                                Sofia och Jonas?

ANNONS
Av Sofia - 20 maj 2009 20:55


Ni som inte har facebook har säkerligen undgått informationen om mitt nederlag. Jag är officiellt snuserka igen. Måndagen förra veckan kom jag ut ur snusgarderoben så att säga. Till er som trott på mig, under min kamp mot snuset, vill jag bara säga Förlåt! Förlåt! Förlåt! Jag skäms. Till er som hånade mig och sa Att bara festsnusa?! Det går aldrig! vill jag bara säga Grattis! Men någonstans vet jag ändå att jag har rätt. För jag kan ju sluta. Om jag vill.


Jag återfår både dator och internet på fredag, lovar jag att jag då ska börja blogga roligt igen. Puss på er mina vänner!

Av Sofia - 19 maj 2009 09:04


Gårdagen flöt på relativt bra trots allt. Det enda som kändes tjorvigt var att jag inte hittade någon lucka att käka lunch i. När jag satt på föreläsningen om mellanöstern under 1800-talet skulle jag anteckna ordet kollaps istället skrev jag kalops. Det säger väl ändå någonting?


Min dator lever för övrigt, men den befinner sig på annan ort. Närmare bestämt Nordmaling. Datorn, jag saknar dig! Vi ses på fredag!

Av Sofia - 18 maj 2009 11:07


X = gjort, 0 = ska göra, ? = när ska jag hinna göra-saker   

X morgonpromenad

X frukost

0 föreläsning

? lunch

0 jobba

? andas

0 möte inför ett skriv-jobb

0 träna

? förbereda morgondagenms seminarium

0 äta middag med Anna + herrsällskap

? blogga....men stopp! Stopp! STOPP! Det gör jag ju nu!


Av Sofia - 17 maj 2009 09:28


I fredags kom min förlorade storkusin hit från Göteborg. Vi käkade middag och sen begav vi oss ut för att göra Stockholms gator osäkra. Av förklarliga skäl mådde jag inte så himla bra igår, men som kusinen i fråga sa; Man mår som man förtjänar! och det var dessutom värt det.


Igår fick jag för övrigt skjuts av en chilenare till jobbet. Ganska random. Det sista han sa när vi skiljdes åt var; Tvätta aldrig bort ditt vackra leende! Gulligt va?


Rätt låt vann!

Av Sofia - 15 maj 2009 10:33


Syrran: Lisa undrar om du hänger med Erik Hassle?

För att du känner Soran.

Jag: Vem är Erik Hassle?


Syster skickar en youtube-länk.


Jag: Skön musik, men vadå är det Sorans polare eller?

Syrran: Näe, Lisa har fått för sig att du tillhör kändiseliten.


Förtydligande 1: Jag känner inte Soran.

Förtydligande 2: Jag tillhör inte kändiseliten.


Vad har vi lärt oss idag då? Inte så mycket än, men jag fick i alla fall ta del av skön morgonmusik. Här har ni honom, Erik Hassle, som jag ska börja hänga med i sommar.


Av Sofia - 14 maj 2009 22:05


Igår köpte jag en sallad på skolans café Mondo. I kassan stod en tjej som var mulatt.


Hon: Vad vill du ha för dressing?

Jag: En pesto-vinnegress tack!

Hon: En vinnegrett? Med pesto?

Jag: Ja just det, en pestovinnegrett.


Fan vad pinsamt. Ibland vill man bara bita av sig tungan. Shit happens liksom.


Idag har jag haft mysdag med Hanna och Klara på söder. Lunch, lite minishopping och träning. När jag kom hem invigde jag och Anna min vattenpipa. Mer mys.

he ä inte lätt när he ä svårt

jag kan twittra också

för exakt nåt år sedan...

sök

följ bloggen

Följ norrlänning i fjollträsk med Blogkeen
Följ norrlänning i fjollträsk med Bloglovin'

fråga mig

12 besvarade frågor

senast

pokiepoke

år efter år efter år

too cool for school

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6 7
8
9 10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26
27
28 29 30
31
<<< Maj 2009 >>>

hur många?

pipip

lite olika


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se