Direktlänk till inlägg 30 maj 2009

så det kan gå!

Av Sofia - 30 maj 2009 13:34


Jag vet inte riktigt hur jag ska sammanfatta gårdagskvällen, men jag kan dra några highlights. Jag skällde ut (kanske en liten överdrift) servitrisen på Medis Kök & Bar för att jag inte fått chilibearnaisen jag beställt, trots att den låg mitt under näsan på mig. Vakten på stället raggade som tusan på mig och det var inget annat än humoristiskt. Snacka om service Det ingår! (så internt). Jag råkade Be om Burträsk för att jag smackade in i en kille och denne blev väldigt upprörd just av den enkla anledningen att han faktiskt kom från Burträsk.


Jag bekantade mig med en av Expressens sportjournalister som skulle se till att fixa mig ett jobb. Ja...det hände mycket. Kvällen slutade dock på ett mindre trevligt sätt. Jag och Karin blev antastade av en blottare på vägen hem från nattbussen. Usch, vad obehagligt. Tur vi var två!


Nu har jag och dalmasen stekt ute i solen på innergården och ska strax iväg på Vintagemässa och käka glass. Sen blir det inget annat än en lugn hemmakväll. Skönt. Peace.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Marie

30 maj 2009 23:29

Den största frågan av dom alla: Hur slutade det med vakten???

 
Ingen bild

Sofia själv

31 maj 2009 00:09

hahaha, det slutade med att vi gick innan stängning och han frågade efter mitt nummer, humor humor.

 
Ingen bild

Marie

31 maj 2009 10:02

Haha. Så att han kunde "slå en pling" när han va i stan. Fick han det eller??

 
Ingen bild

julia

31 maj 2009 11:39

det skulle stå krympa, inte krypa :P. Kan du mejla över en lista med alla låtar på din cd-skiva jag gav dig? så att jag inte lägger över samma.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofia - 10 oktober 2012 20:56

Jag har bestämt mig för att lägga ner det här. Det innebär ju inte någon dramatisk förändring i och för sig, men jag tänkte ändå göra er uppmärksamma på att jag gör slut med bloggen - här och nu. Mitt liv är fullt av uppdateringar i alla fall och här...

Av Sofia - 12 september 2012 21:19


Amsterdam var tamejtusan hundra gånger vackrare än jag föreställt mig. Egentligen har jag bloggat rätt mycket om det redan så jag ids inte riktigt dra hela storyn, men några tidigare opublicerade guldbilder och ett filmklipp kan jag bjucka på! För al...

Av Sofia - 26 augusti 2012 16:39

Crikus tre veckor har passerat och tiden springer förbi som en annan Bolt såhär mot höstkanten.   Sen sist har jag hunnit ta med mig en hel drös 60-talister från kontoret på Iggy Pop. Great success! Jag blev samma vecka varse om att en av 70-t...

Av Sofia - 6 augusti 2012 20:08

             Jag hade tänkt stanna hemma (läs: i norr) typ en och en halv vecka. Det blev en hel vecka till. Man fastnar lätt där. Och jag hade aldrig bytt ut lugnet, korsordslösingen på stugverandan, badtunnebaden, kantarellplockningen, hjo...

Av Sofia - 27 juli 2012 20:43

En  så kallad lucköppning (man kan lära sig många nya ord av Systembolagets tonårsparlör) och Popkryss på TC med min Partykärna och mysigaste Renlund senare. Kvällen slutade med en morgon och Whiskey soda, käk och Othello hemma hos Nils. Efter det ha...

he ä inte lätt när he ä svårt

jag kan twittra också

för exakt nåt år sedan...

sök

följ bloggen

Följ norrlänning i fjollträsk med Blogkeen
Följ norrlänning i fjollträsk med Bloglovin'

fråga mig

12 besvarade frågor

senast

pokiepoke

år efter år efter år

too cool for school

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6 7
8
9 10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26
27
28 29 30
31
<<< Maj 2009 >>>

hur många?

pipip

lite olika


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se