Direktlänk till inlägg 28 maj 2009

det goda livet

Av Sofia - 28 maj 2009 12:59


Igår snittade vi en öl i timmen från kl 12.00 till 24.00 Något jag med en viss bitterhet kan ångra idag, men oj vad roligt vi hade! Vi körde igång redan efter gårdagens seminarium och gick och satte oss i öltältet på skolans Likabehandlingsfestival. Där bjöds det på dansuppträdanden och stand-up. Bland annat Magnus Betnér körde. Han verkar vettig den där!


Marie och jag åkte sedan hem och till mig och snörde ihop en liten mysmiddag och hinkade lite rosé på min balkong i kvällssolen. Sedan bar det av till studentpuben där terminsavslutningsfesten var i full gång med fotbollsfinal på storbilds-. Det blev på det hela taget en mycket trevlig och blöt heldag.


Just nu känner jag dock av det goda livets baksida, huvudet dunkar och kroppen är seg som en råttas. Jag ska dock trotsa bakisheten, lunch med Hanna och träning står på menyn. Lite plugg ska vi nog kunna trycka in också. Jag fick VG på förra tentan också, wiiiho, the VG-barn is back!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofia - 10 oktober 2012 20:56

Jag har bestämt mig för att lägga ner det här. Det innebär ju inte någon dramatisk förändring i och för sig, men jag tänkte ändå göra er uppmärksamma på att jag gör slut med bloggen - här och nu. Mitt liv är fullt av uppdateringar i alla fall och här...

Av Sofia - 12 september 2012 21:19


Amsterdam var tamejtusan hundra gånger vackrare än jag föreställt mig. Egentligen har jag bloggat rätt mycket om det redan så jag ids inte riktigt dra hela storyn, men några tidigare opublicerade guldbilder och ett filmklipp kan jag bjucka på! För al...

Av Sofia - 26 augusti 2012 16:39

Crikus tre veckor har passerat och tiden springer förbi som en annan Bolt såhär mot höstkanten.   Sen sist har jag hunnit ta med mig en hel drös 60-talister från kontoret på Iggy Pop. Great success! Jag blev samma vecka varse om att en av 70-t...

Av Sofia - 6 augusti 2012 20:08

             Jag hade tänkt stanna hemma (läs: i norr) typ en och en halv vecka. Det blev en hel vecka till. Man fastnar lätt där. Och jag hade aldrig bytt ut lugnet, korsordslösingen på stugverandan, badtunnebaden, kantarellplockningen, hjo...

Av Sofia - 27 juli 2012 20:43

En  så kallad lucköppning (man kan lära sig många nya ord av Systembolagets tonårsparlör) och Popkryss på TC med min Partykärna och mysigaste Renlund senare. Kvällen slutade med en morgon och Whiskey soda, käk och Othello hemma hos Nils. Efter det ha...

he ä inte lätt när he ä svårt

jag kan twittra också

för exakt nåt år sedan...

sök

följ bloggen

Följ norrlänning i fjollträsk med Blogkeen
Följ norrlänning i fjollträsk med Bloglovin'

fråga mig

12 besvarade frågor

senast

pokiepoke

år efter år efter år

too cool for school

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6 7
8
9 10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26
27
28 29 30
31
<<< Maj 2009 >>>

hur många?

pipip

lite olika


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se