Alla inlägg under april 2009

Av Sofia - 6 april 2009 22:42


Ikväll hänkade jag med min kusin på tv-inspelning. Snacka om nyheter vort det och programmet gästades av Lars Ohly och Thomas Ravelli. Ni måste kolla när det sänds på onsdag kl. 21.45 i kanal 9 och se om mitt fula tryne skymtar till där. Roligt var det iallafall! 

Av Sofia - 6 april 2009 15:07


Ville bara göra er uppmärksamma på att det idag är exakt ett år sedan jag glassade runt i Baltimore. Det var tider det. Jag är så lycklig över att våren hittat hit till Stockholm! Tack vare den känns Amerikat inte riktigt lika långt borta. 

Av Sofia - 6 april 2009 14:15


Ja, man får verkligen passa sig för vad man skriver i en blogg. Igår knatade jag, efter en långprommis med rumskompisen, ner till lokalpuben här i Huddinge för att fira AIK-segern med grabbarna grus (viktigt att notera; jag är inte särskilt fotbollsintresserad, men tar varje chans jag får att bära min svartgula halsduk).


En av killarna har jag endast träffat någon gång tidigare och han kallade sig gång på gång på gång den späda killen. Till slut fattade jag att han läst mitt blogginlägg om förra gången vi träffades. Man får passa sig som sagt! Det går aldrig att räkna ut vilka som letar sig hit.


Jag lovade hur som helst att blogga om honom igen, så nu var det gjort! Och förresten, han inledde gårdagens diskussion med frasen Jaha....fortfarande pojkvän? Kort och gott. Rakt på sak. Glimten i ögat.


(Det bör tilläggas att han går under nicket Mini så helt ute och cyklade var jag ju knappast.)

Av Sofia - 5 april 2009 08:24


På Beas begäran slänger jag upp receptet på gårdagskvällens löksoppa!

Och jo, vi hade en mycket trevlig afton tillsammans!


Till 6 personer:

2 gula lökar

2 röda lökar

1 purjolök

2 buljongtärningar

4 dl vitt vin

2 l vatten

olja, timjan, salt och peppar


Hacka lökarna. Fräs dem i olja och timjan i en stor kastrull. Häll på vinet och låt koka ihop några minuter. Släng därefter i buljongtärningarna och häll på vattnet. Låt koka 30 minuter. Salta och peppra efter smak. Serveras rykande varm, gärna tillsammans med baguetter och lite vitlökssmör.


(Update: Exakt hur god soppan är kan ni läsa här.)

mysmiddag med tjejorna

Av Sofia - 5 april 2009 01:15

 
 Här kommer veckans fototriss:

  
   

Av Sofia - 4 april 2009 14:42


Det har blivit mycket stand-up för mig på slutet, men oj vad roligt det är! Efter att ha tagit en öl på en uteservering i Kungsträdgården spenderade jag och rumskompisen gårdagskvällen på Blue moon bar i Stureplanstrakterna. Där spanade vi in Stockholm Live at the Moon. Det var grymmingen. Tobias Persson var helt fantastisk!


Idag har jag varit en sväng till gymmet och kört pilates, samt storhandlat. Ikväll blir det nämligen lite klassmiddag hemma hos mig. Ska bli mys. 



Av Sofia - 3 april 2009 14:10


Gårdagskvällen förflöt finfint på Norra brunn. Soran snackade lite med oss innan uppträdandet och gav mig en igenkännande kram (!) och hälsade så gott till systeryster. Han hade bättre flyt nu, än sist vi såg honom, men lite torrt var det att han nästan bara körde samma skämt. Kvällens höjdpunkt var helklart Johan Glans. Jag tror jag skrattade så urinblåsan åtminstone utvidgades några centimeter. Riktigt bra!


För övrigt så har sommaren kommit till Stockholm! Jag promenixade hem från skolan i bara t-shirt idag och sen käkade jag lunch och stekte lite på balkongen iklädd endast bikini. Sug på den ni! Själv ska jag smaska i mig lite vaniljglass med hjortronsylt i sommarvärmen nu. Mmmmm....

Av Sofia - 3 april 2009 09:37

April 2008


Vill bara göra er uppmärksamma på att det idag är exakt ett år sedan jag glassade runt i New York. Det var tider! Idag bär jag med I <3 NY-tröja och minns.

he ä inte lätt när he ä svårt

jag kan twittra också

för exakt nåt år sedan...

sök

fråga mig

12 besvarade frågor

senast

pokiepoke

år efter år efter år

too cool for school

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9
10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25
26
27
28
29
30
<<< April 2009 >>>

hur många?

pipip

lite olika


Ovido - Quiz & Flashcards