Alla inlägg under mars 2009

Av Sofia - 3 mars 2009 09:34


Jag tror inte gårdagens inlägg riktigt förmedlade min otroliga besvikelse. Jag hade verkligen hoppats på det där jobbet och det kändes ju så bra, FAN. Men överlever, det gör jag ju. Min otroligt orättvisa SL-böter skulle dock ha kännts så mycket lättare om jag fått jobbet!


Kusin-Daniel är som sagt på besök och det var himla tur i går. Han lyckades nämligen muntra upp mig på både det ena och det andra viset, bland annat med sin sjuka humor. Här har ni ett exempel på den (det bör tilläggas att ett glas Martini och en rejäl dos övertrötthet, kan ha spelat in på hur kalasroligt vi upplevde det i går): 

ANNONS
Av Sofia - 2 mars 2009 23:05


Sofia #2 åkte hem i går och ersattes fort av min kusin Daniel. Känns härligt med lite besök här, speciellt nu när Anna (roomie) är borta. 


I dag har vi lyckats uträtta en del saker. Vi har bland annat body pumpat, käkat lunch på söder, överklagat bötern, lagat go'middag och sett Klungans första föreställning på datorn (den är helt underbar). 


Och visstja, jag fick inte jobbet. Skittråkigt. Anledningen sa de (familjen) var att jag var journaliststuderande och att det kändes ovisst om jag verkligen skulle vilja vara kvar hos dem en längre tid. Jag kan förstå dem, men samtidigt känns det väldigt tråkigt. Tyckte de verkade så himla goa! Lite synd är det också att jag nobbat en del andra jobb, men det blir till att söka nya imorgon.


ANNONS
Av Sofia - 1 mars 2009 22:29


En blåbärsmoothie väckte mig i morse. Det var Sofia #2 som varit i farten. Lyx! Vi degade som tusan hela förmiddagen och såg andra människor svetta arslet av sig i Vasaloppet. Jag kan eventuellt ha råkat lova att åka det nästa år. Shit...


Till saken hör att en stor del av min  släkt har åkt ett flertal gånger, så egentligen är det väl inte mer än rätt att jag försvarar familjehedern (då ingen i min familj gett sig ut i spåret ännu).


I år åkte min morbror, hans sambo, min mosters man och en av mina kusiner. Jag har rört lite på fläsket i dag i alla fall, 75 (alltså sjuttiofem!!!!) minuters spinning, det är väl inte så illa pinkat det heller? Eller?

F

Av Sofia - 1 mars 2009 00:29


Veckans fototriss kommer här! Temat är saker som börjar på bokstaven T eller F, jag har valt den sistnämnda.


Stockholm 2006

Fjärilsim.


Stockholms skärgård 2006

Färskpotatis.


Umeå 2005

Frukost.


he ä inte lätt när he ä svårt

jag kan twittra också

för exakt nåt år sedan...

sök

följ bloggen

Följ norrlänning i fjollträsk med Blogkeen
Följ norrlänning i fjollträsk med Bloglovin'

fråga mig

12 besvarade frågor

senast

pokiepoke

år efter år efter år

too cool for school

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

hur många?

pipip

lite olika


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se