Alla inlägg under mars 2009

Av Sofia - 9 mars 2009 22:09


Vi inledde morgonen med att överraska Gabriel på 24års-dagen. Man kan säga att vi tog honom på sängen! Åh, shit. Åh, shit. Jag måste klä på mig! Det var underbart att se och jag tror han blev lite rörd över den fina chokladtårtan vi gjort.


Grattis Gabriel!

Efter tårtsvullandet följde en lång skoldag och sedan åkte jag och Marie in city och körde lite body pump. Vi är hårda! Oh yeah! På vägen hem började det bokstavligt talat rulla pengar till mig på T-centralen! Helt sjukt! Kände mig lite som han med guldbyxorna. Jag tycker Marie kan ta sig an uppgiften att blogga mer ingående om det, delvis för att hennes blogg är så jämarns ouppdaterad, men också för att hon fann situationen så mycket mer roande än jag. Det var en passning till dig M. Så det så.

ANNONS
Av Sofia - 8 mars 2009 21:59


Tidigt tidigt i morse åkte la familia hem. Jag återtog min säng illa kvickt och somnade nästan genast om. När jag vaknade igen kändes lägenheten tom som aldrig förr. 


Jag har haft besök konstant sedan förra fredagen, inte haft en sekund för mig själv. Det är rätt skönt. Det är som hemma. Men nu, ja nu är det tomt. Och. Ja, det är ganska skönt det också. 


Första delen av dagen spenderades med Hanna med spinning och nyttighetslunch, andra delen hemma i JMS-kollektivet i Flempan. Tanken var att vi skulle plugga, men vi kom relativt fort överens om att vi nog skulle kunna ordbajsa oss igenom morgondagens seminarium också. Shit vilka slackers vi är! I stället ägnade vi oss åt ett kulinariskt kreativt äventyr. Mer om det får ni veta i morgon!


(Kuggade del 2 på omtentan, kommunalpolitik. F!)

ANNONS
Av Sofia - 8 mars 2009 01:07


Veckans fototriss:


Torrevieja 2006


Torrevieja 2006


Torrevieja 2006 

:'(

Av Sofia - 7 mars 2009 23:07


Min yngsta lillasyster fick ett minst sagt dystert besked efter middagen i kväll. I dag dog en kille i hennes klass. Han var bara 15 år. Skoterolycka. Det är hemskt hur fort det kan gå. 


Jag kan inte säga att jag har någon relation till han och hans familj, men kommer man från en så liten ort är det svårt att inte bli illa berörd. Jag lider med familjen och hans vänner, men kanske framförallt med den 17-åriga storasystern som är utbytesstudent på andra sidan jorden.


Vi måste ta vara på varandra och tiden vi har här, det låter som en klyscha, men man kan aldrig veta när den är på väg att ta slut!

Av Sofia - 6 mars 2009 19:45


Jag är fortfarande rätt chockad över gårdagens folkstorming. Om ni vill veta hur man firar en födelsedag på äkta norrländskt vis, finns mer utförlig information här.


Dagens citat drog farsgubben när la familia käkade indisk buffé i Gamla stan. Jag och syskonen satt och pratade om filmen Horton hears a who då pappa vaknade till liv och förvånat frågade:


"Va?? Heter den Horton hears a hoe!??"


Ibland får han till det, min kära far! Nu sitter vi här i min lilla lya, med paltkoma efter en utsökt pasta carbonara vi snörde i hop och kikar på Vem vill bli miljonär. Mys.

Av Sofia - 5 mars 2009 22:27


födelsedagsmiddag på O'learys, Huddinge


Efter att ha tryckt tårta hela dagen hemma hos mig drog vi oss ner till Huddinge centrum. Där käkade vi go'middag på O'learys och såg första slutspelsmatchen. Skelllefteå - Linköping, 3-2. Så jäkla gött!


Appropå hockey så fick jag för övrigt NHL-biljetter (St Louis - Detroit) i present av morsfars, det ska bli grymt!


Vill tacka alla som gratulerat och så i dag, har varit bästa födelsedagen på mycket länge. Det enda som saknades var min Jonas! Puss och god natt!

Av Sofia - 5 mars 2009 17:13


För att göra en lång historia kort:


I går. Anna har kommit hem från Thailand. Så här såg det ut när vi tjyvstartade firandet av min födelsedag! Nyktert? Nja....

i går, nyktert? nja....


I dag. Förstå min förvåning när hela storfamiljen trillade in här kl 09.00 Helt oanmälda. Min mor har tydligen gjort en extranyckel till min lägenhet utan min vetskap. Psycho någon? De har alltså åkt 63 mil för att fira min födelsedag och alla har lyckats hålla tyst om det! Annars har det bland annat varit kurskamrater, kusiner, morbröder och barndomskompisar här. Ni ser själva, en hel bunt med folk.


...och det här är bara några av de som varit här!


Bästa presenten? Jag har fått en kusin! Nu och för alltid kommer hon att dela födelsedagsfirandet den 5 mars med mig!

Av Sofia - 4 mars 2009 18:02


När jag gick från SATS efter ett tungt spinningpass i dag började en turk i en vit skåpbil krypköra efter mig. Jag gick lite fortare och han likaså ökade farten. Han vevade ner rutan och vinkade stort som tusan och skrek Hej! Hej! Vackra flicka. Du vara hungrig???


Fort som tusan drog jag en vals om att jag precis skulle möta min pojkvän och käka, enbart för att avstyra en eventuell lunchdejtförfrågan. Han var lika glad för det och fortsatte hojta i samma glada ton Men efter träning! Du måste äta! Nuuuu.


Sedan lastade han på mig ett knippe frukt genom vindrutan. Gratis! Gratis! Vackra flicka! och sedan körde han i väg. Trevlig karl det där.


Från en sak till en annan. Jag fick precis ett sms av min mor som löd: Det slog mig precis att exakt för 22 år sedan hade vi just kommit hem från mödravården och fått veta att jag inte skulle föda barn de närmaste dagarna i alla fall. Jag var uppe i tre timmar till och sedan var jag så extremt trött vi gick och la oss. Tur med tanke på hur kort den natten blev. 


Det stämmer! Imorgon fyller jag hela 22 år. I kväll ska det ut och firas!

he ä inte lätt när he ä svårt

jag kan twittra också

för exakt nåt år sedan...

sök

följ bloggen

Följ norrlänning i fjollträsk med Blogkeen
Följ norrlänning i fjollträsk med Bloglovin'

fråga mig

12 besvarade frågor

senast

pokiepoke

år efter år efter år

too cool for school

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

hur många?

pipip

lite olika


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se