Alla inlägg under mars 2009

Av Sofia - 24 mars 2009 17:53


Jag var som mest uppe i uträttandet av ett av de mänskliga behoven när jag insåg att vi inte hade något toapapper hemma. Anna hojtade, lagom till det att jag var klar, att hon hade handlat papper, men glömt lägga in det på toan. I fall som detta är det suveränt att ha kattlucka till toadörren! Och gud vilken snygg lyra jag tog!


Dagen i övrigt har sett ut som så; studiebesök på Riddarhuset, lunch i Gamla stan med favoritkursarna och spinningpass med intervallträning på Hötorget. Jag är nu alldeles precis hemkommen från ett möte med en potentiell jobbfamilj. De verkade väldigt lättsamma och jag hoppas, hoppas, hoppas att jag gjorde ett gott intryck! Extraknäcket kan vara säkrat. 

ANNONS
Av Sofia - 23 mars 2009 19:42


Efter dagans body pump-pass har jag belönat mig med mormors palt direkt från Åckelsjö (läs frysen), framför SM-slutspelet. Lite lyx. 


Annas kille David från Linköping kom precis hit. Det var inte direkt några glada miner jag möttes av i farstun, men han påstår att han inte alls är bitter över hockeyn. Nu står han och bakar kladdkaka medan jag och Anna steker framför TV:n i periodpausen. En redig karl det där, trots att han har det ursprung han har. 

ANNONS
Av Sofia - 23 mars 2009 13:12

Ännu en film från gårdagen, min syster har humor. Eller hur var det nu?

Av Sofia - 23 mars 2009 00:37


Idag var jag till mormoran i Åckelsjö. Det blev lite släktigt med våfflor och skrana som sig bör. Jag är precis hemflugen till storstaden, men känner att jag lätt skulle ha kunnat stanna upp i norr. Bara en månad eller två sådär...Av Sofia - 22 mars 2009 23:18


Veckans fototriss:

Nordmaling 2008


Helsingfors 2006 


Umeå 2008 

Av Sofia - 22 mars 2009 10:17


Jag fick dessa i försenad födelsedagspresent av päronen i går. Älska!


Jesussandaler

Av Sofia - 22 mars 2009 10:05


Gårdagskvällen spenderades hemma i Nordmaling med familjen framför hockeyn. Skellefteåmatchen var väl ingen fröjd för ögat, den andra slutspelsmatchen var desto mer spännande de stunder jag såg (varvade den med Robinsonpremiären på systrarnas begäran).


I morse väcktes jag tidigt av att Guitar Hero-toner ljöd i hela huset. Det var yngsta lillebror och hans två kompisar som satt och lirade. Jag frågade om jag kunde få hoppa in på ett hörn vilket jag självklart fick. Jag skulle tro att jag är en gammkärring i deras ögon och just därför kanske de var extra mäkta imponerade av mina skills.


Kompis 1: Åh! Hon är så bra att hon borde köra expert dubbelt!

Kompis 2: Ja! Hon får det svåra att inte bli svårt.


Jag har saknat Xboxen kan jag meddela!Av Sofia - 21 mars 2009 15:11


Jag klagar inte, absolut inte. Jag snarare undrar. Både det här och mina tidigare observationer skvallrar om att den nya inredningstrenden i Umeå är just á la ungkarlslya. För en gångs skull tror jag Stockholm ligger steget efter! Suckers.


damm?

he ä inte lätt när he ä svårt

jag kan twittra också

för exakt nåt år sedan...

sök

följ bloggen

Följ norrlänning i fjollträsk med Blogkeen
Följ norrlänning i fjollträsk med Bloglovin'

fråga mig

12 besvarade frågor

senast

pokiepoke

år efter år efter år

too cool for school

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

hur många?

pipip

lite olika


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se