Direktlänk till inlägg 28 februari 2009

vägen hem

Av Sofia - 28 februari 2009 21:30


Jag tror förresten att min mamma driver med mig här, men jag är lite osäker. Familjen var hur som helst världssöt och jag hoppas de fick ett bra intryck av mig. På måndag får jag det slutgiltiga beskedet, håll tummarna!


Thorleifs hade för övrigt gått vidare om jag fått bestämma! Besvikelsen är obeskrivlig. 

 
ANNONS
 
Mary

Mary

28 februari 2009 22:50

haha ja. det sjuka är ju att jag som hade kort inte kan åka förrän måndag eftermiddag (förhoppningsvis då vill säga) och du som inte hade kort kan åka hela helgen! jag slipper böterna i alla fall verkar det som. hur ligger det till för dig?

http://mariagustafson.blogg.se

 
mary

mary

28 februari 2009 23:41

nej alltså jag kan ju visa att kortet var mitt, och det var där problemet låg, och därför så ska jag slippa. han snackade nått om det. att de skulle makulera den när jag kom och visa mitt studentleg. så jag hoppas på det. för det är ju fan han som satte mig i klistret. kortet är ju mitt ju!

http://mariagustafson.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofia - 10 oktober 2012 20:56

Jag har bestämt mig för att lägga ner det här. Det innebär ju inte någon dramatisk förändring i och för sig, men jag tänkte ändå göra er uppmärksamma på att jag gör slut med bloggen - här och nu. Mitt liv är fullt av uppdateringar i alla fall och här...

Av Sofia - 12 september 2012 21:19


Amsterdam var tamejtusan hundra gånger vackrare än jag föreställt mig. Egentligen har jag bloggat rätt mycket om det redan så jag ids inte riktigt dra hela storyn, men några tidigare opublicerade guldbilder och ett filmklipp kan jag bjucka på! För al...

Av Sofia - 26 augusti 2012 16:39

Crikus tre veckor har passerat och tiden springer förbi som en annan Bolt såhär mot höstkanten.   Sen sist har jag hunnit ta med mig en hel drös 60-talister från kontoret på Iggy Pop. Great success! Jag blev samma vecka varse om att en av 70-t...

Av Sofia - 6 augusti 2012 20:08

             Jag hade tänkt stanna hemma (läs: i norr) typ en och en halv vecka. Det blev en hel vecka till. Man fastnar lätt där. Och jag hade aldrig bytt ut lugnet, korsordslösingen på stugverandan, badtunnebaden, kantarellplockningen, hjo...

Av Sofia - 27 juli 2012 20:43

En  så kallad lucköppning (man kan lära sig många nya ord av Systembolagets tonårsparlör) och Popkryss på TC med min Partykärna och mysigaste Renlund senare. Kvällen slutade med en morgon och Whiskey soda, käk och Othello hemma hos Nils. Efter det ha...

he ä inte lätt när he ä svårt

jag kan twittra också

för exakt nåt år sedan...

sök

följ bloggen

Följ norrlänning i fjollträsk med Blogkeen
Följ norrlänning i fjollträsk med Bloglovin'

fråga mig

12 besvarade frågor

senast

pokiepoke

år efter år efter år

too cool for school

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

hur många?

pipip

lite olika


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se