Direktlänk till inlägg 28 februari 2009

SL-böter

Av Sofia - 28 februari 2009 14:19


Bortsett från ett par 1200 kronors-böter (visst är det väl fantastiskt att första gången man stöter på en kontrollant är gången man glömt SL-kortet hemma???) och någon borttappad garderobsbricka, var gårdagskvällen helt fantastisk!


Kvällens citat drog SL-vakten till Sofia #2 som åkte på ungdomskort:

"Men...du ser inte så rabatterad ut!?"


Nu blir det premiär för videobloggning här! Mycket nöje. 


 
ANNONS
 
Ingen bild

Bingbling

28 februari 2009 15:10

Ett tecken på att det varit en galen kväll. Den där jävla brickan tappar jag nästan jämt. Men böter, fy fasen. Där har jag klarat mig. Vilken bar är ni på förresten?

 
Ingen bild

Sofia själv

28 februari 2009 21:11

Vi hängde på Kvarnen. Jo, lite lätt ångestfyllt känns allt...men inte fan tänker jag betala några böter! Ska dit och förklara läget på måndag. Brer jag på norrländskan och blinkar lite med hundögonen kanske SL-människorna smälter :)

 
Blingbling

Blingbling

28 februari 2009 21:12

Aha, Kvarnen. Tänkte väl att stället var bekant ;)Din norrländska klingar vackert. Satan, jag håller på att tappa min. Och att tappa sin norrländska är 1000 gånger värre än att tappa sin jackbricka ;)

http://blingbling.webblogg.se

 
Ingen bild

Sofia själv

28 februari 2009 21:12

Oh no! Du får börja hänga med fler norrlänningar så du kan bibehålla det lilla du har kvar. Jag har märkt att min gör sig extra påmind när jag är berusad i alla fall :)

 
Ingen bild

Beatrice

1 mars 2009 00:55

Haha jag var icke bakis. Top of my game. Du däremot i denna film. Påminde om mitt tillstånd i lördags. Love it!

 
ellen

ellen

21 januari 2010 18:18

hej,jag undra bara hur får man ut videon
på bloggen ;)
för jag skullle vilja video blogga
du kan svara i min gästbok elr komentera
http://ellenlenachristina.bloggplatsen.se/

http://ellenlenachristina.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofia - 10 oktober 2012 20:56

Jag har bestämt mig för att lägga ner det här. Det innebär ju inte någon dramatisk förändring i och för sig, men jag tänkte ändå göra er uppmärksamma på att jag gör slut med bloggen - här och nu. Mitt liv är fullt av uppdateringar i alla fall och här...

Av Sofia - 12 september 2012 21:19


Amsterdam var tamejtusan hundra gånger vackrare än jag föreställt mig. Egentligen har jag bloggat rätt mycket om det redan så jag ids inte riktigt dra hela storyn, men några tidigare opublicerade guldbilder och ett filmklipp kan jag bjucka på! För al...

Av Sofia - 26 augusti 2012 16:39

Crikus tre veckor har passerat och tiden springer förbi som en annan Bolt såhär mot höstkanten.   Sen sist har jag hunnit ta med mig en hel drös 60-talister från kontoret på Iggy Pop. Great success! Jag blev samma vecka varse om att en av 70-t...

Av Sofia - 6 augusti 2012 20:08

             Jag hade tänkt stanna hemma (läs: i norr) typ en och en halv vecka. Det blev en hel vecka till. Man fastnar lätt där. Och jag hade aldrig bytt ut lugnet, korsordslösingen på stugverandan, badtunnebaden, kantarellplockningen, hjo...

Av Sofia - 27 juli 2012 20:43

En  så kallad lucköppning (man kan lära sig många nya ord av Systembolagets tonårsparlör) och Popkryss på TC med min Partykärna och mysigaste Renlund senare. Kvällen slutade med en morgon och Whiskey soda, käk och Othello hemma hos Nils. Efter det ha...

he ä inte lätt när he ä svårt

jag kan twittra också

för exakt nåt år sedan...

sök

följ bloggen

Följ norrlänning i fjollträsk med Blogkeen
Följ norrlänning i fjollträsk med Bloglovin'

fråga mig

12 besvarade frågor

senast

pokiepoke

år efter år efter år

too cool for school

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

hur många?

pipip

lite olika


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se