Direktlänk till inlägg 23 februari 2009
Enkelt, billigt, nyttigt och gott!
Klart på 20 minuter!
Till fyra portioner:
3 stora rödbetor
1 burk kidneybönor
1 creme fraiche
1 msk honung
1 msk soja
1 påse frysta wokgrönsaker
flytande margarin, salt och peppar
(3 dl råris och 3 dl gröna linser)
Börja med att sätta på riset och linserna i en separat kastrull, salta rikligt. Skala sedan rödbetorna och tärna dem. Släng ned dem i en stekgryta med lite flytande margarin och låt dem fräsa ett tag. Häll sedan på wokgrönsakerna och creme fraichen. Tillsätt honungen, sojan och bönorna. Krydda med salt och peppar efter smak. Låt koka tills lins-riset är klart. Servera genast!
Jag har bestämt mig för att lägga ner det här. Det innebär ju inte någon dramatisk förändring i och för sig, men jag tänkte ändå göra er uppmärksamma på att jag gör slut med bloggen - här och nu. Mitt liv är fullt av uppdateringar i alla fall och här...
En så kallad lucköppning (man kan lära sig många nya ord av Systembolagets tonårsparlör) och Popkryss på TC med min Partykärna och mysigaste Renlund senare. Kvällen slutade med en morgon och Whiskey soda, käk och Othello hemma hos Nils. Efter det ha...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | |||||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | |||
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | |||
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | |||
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | ||||
|