Direktlänk till inlägg 23 februari 2009

Fias rödbetsgryta & lins-ris

Av Sofia - 23 februari 2009 21:54


Enkelt, billigt, nyttigt och gott!

Klart på 20 minuter!


  Till fyra portioner:

3 stora rödbetor

1 burk kidneybönor

1 creme fraiche

1 msk honung

1 msk soja

1 påse frysta wokgrönsaker

flytande margarin, salt och peppar

(3 dl råris och 3 dl gröna linser)


Börja med att sätta på riset och linserna i en separat kastrull, salta rikligt. Skala sedan rödbetorna och tärna dem. Släng ned dem i en stekgryta med lite flytande margarin och låt dem fräsa ett tag. Häll sedan på wokgrönsakerna och creme fraichen. Tillsätt honungen, sojan och bönorna. Krydda med salt och peppar efter smak. Låt koka tills lins-riset är klart. Servera genast!   

 
ANNONS
 
spiderchick

spiderchick

24 februari 2009 06:44

jag har pms det är därför jag är lite irriterad... =)

http://spiderchick.blogg.se

 
MesserSchmitt

MesserSchmitt

24 februari 2009 09:17

Hmmm kan man lägga till ngt kött? Ser onekligen intressant ut så jag kommer ju testa.

Och angående ditt senadrag i smalbenet eller vaden snarare så håller jag helt med för DET gör sjukt ont, men det jag menade var ju under foten.

http://www.sjuhundramiljoner.bloggagratis.se

 
Loof

Loof

24 februari 2009 15:06

Vill inte gärna vara den som är den... Men är det här någonting för en tvättäkta köttätare?

http://loof.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofia - 10 oktober 2012 20:56

Jag har bestämt mig för att lägga ner det här. Det innebär ju inte någon dramatisk förändring i och för sig, men jag tänkte ändå göra er uppmärksamma på att jag gör slut med bloggen - här och nu. Mitt liv är fullt av uppdateringar i alla fall och här...

Av Sofia - 12 september 2012 21:19


Amsterdam var tamejtusan hundra gånger vackrare än jag föreställt mig. Egentligen har jag bloggat rätt mycket om det redan så jag ids inte riktigt dra hela storyn, men några tidigare opublicerade guldbilder och ett filmklipp kan jag bjucka på! För al...

Av Sofia - 26 augusti 2012 16:39

Crikus tre veckor har passerat och tiden springer förbi som en annan Bolt såhär mot höstkanten.   Sen sist har jag hunnit ta med mig en hel drös 60-talister från kontoret på Iggy Pop. Great success! Jag blev samma vecka varse om att en av 70-t...

Av Sofia - 6 augusti 2012 20:08

             Jag hade tänkt stanna hemma (läs: i norr) typ en och en halv vecka. Det blev en hel vecka till. Man fastnar lätt där. Och jag hade aldrig bytt ut lugnet, korsordslösingen på stugverandan, badtunnebaden, kantarellplockningen, hjo...

Av Sofia - 27 juli 2012 20:43

En  så kallad lucköppning (man kan lära sig många nya ord av Systembolagets tonårsparlör) och Popkryss på TC med min Partykärna och mysigaste Renlund senare. Kvällen slutade med en morgon och Whiskey soda, käk och Othello hemma hos Nils. Efter det ha...

he ä inte lätt när he ä svårt

jag kan twittra också

för exakt nåt år sedan...

sök

följ bloggen

Följ norrlänning i fjollträsk med Blogkeen
Följ norrlänning i fjollträsk med Bloglovin'

fråga mig

12 besvarade frågor

senast

pokiepoke

år efter år efter år

too cool for school

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

hur många?

pipip

lite olika


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se