Direktlänk till inlägg 15 februari 2009

k ek (= kärlek om man har lite fantasi)

Av Sofia - 15 februari 2009 20:21


I går drabbades vi av plötslig bakishet och låg och tryckte geléhjärtan i sängen hela dagen (bokstavligt talat) förutom en liten matpaus på restaurang Mix, Mariehem. Där bjöd Jonaset mig på diverse smaskigheter från alla hjärtans dag-menyn. Det blev ett par rediga köttbitar som toppades med lite prinsesstårta för vår del. Mys.


I dag startade vi dagen med en vinterpromenad (se bilderna). Det är nästan äckligt hur nykär jag känner mig. Det här med distansförhållanden är verkligen något jag kan rekommendera!mongsar på vinterpromenix i Umeå

Nu är jag hemma i Nordmaling. Eftersom resten av familjen är på hockeyäventyr nästan längst upp i landet (typ Kiruna), har jag och småsystrarna tjejkväll. Dags att återgå. Peace.

 
ANNONS
 
Tant Grön

Tant Grön

15 februari 2009 20:52

Så gulligt! Morr.

http://valkommenhemtilltantgron.bloggagratis.se

 
Tant Grön

Tant Grön

15 februari 2009 20:54

Och, nähä du! Det kan faktiskt vara ett problem det med, att vara föööör långsam menar jag, inte kul att vänta in den andra, he, he! Fast jag föredrar det framför det andra förståss, hi, hi!

http://valkommenhemtilltantgron.bloggagratis.se

 
Ingen bild

mamma

15 februari 2009 21:10

vi har bara sexton mil kvar till luleå...och så trettiotre mil till hem...typ!knappt femtio mil kvar och kvällen är ung!pappa hinner nog i tid till jobbet i morgon bitti klockan sex.men skoj har vi!

 
Ida

Ida

15 februari 2009 23:29

Jävlar vad fina ni är! Jag fullkomligt ÄLSKAR bilderna.

http://storasysteryster.blogg.se

 
Ingen bild

Bingbling

16 februari 2009 22:40

Ja det där kallar jag kärlek. Swiiiit.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofia - 10 oktober 2012 20:56

Jag har bestämt mig för att lägga ner det här. Det innebär ju inte någon dramatisk förändring i och för sig, men jag tänkte ändå göra er uppmärksamma på att jag gör slut med bloggen - här och nu. Mitt liv är fullt av uppdateringar i alla fall och här...

Av Sofia - 12 september 2012 21:19


Amsterdam var tamejtusan hundra gånger vackrare än jag föreställt mig. Egentligen har jag bloggat rätt mycket om det redan så jag ids inte riktigt dra hela storyn, men några tidigare opublicerade guldbilder och ett filmklipp kan jag bjucka på! För al...

Av Sofia - 26 augusti 2012 16:39

Crikus tre veckor har passerat och tiden springer förbi som en annan Bolt såhär mot höstkanten.   Sen sist har jag hunnit ta med mig en hel drös 60-talister från kontoret på Iggy Pop. Great success! Jag blev samma vecka varse om att en av 70-t...

Av Sofia - 6 augusti 2012 20:08

             Jag hade tänkt stanna hemma (läs: i norr) typ en och en halv vecka. Det blev en hel vecka till. Man fastnar lätt där. Och jag hade aldrig bytt ut lugnet, korsordslösingen på stugverandan, badtunnebaden, kantarellplockningen, hjo...

Av Sofia - 27 juli 2012 20:43

En  så kallad lucköppning (man kan lära sig många nya ord av Systembolagets tonårsparlör) och Popkryss på TC med min Partykärna och mysigaste Renlund senare. Kvällen slutade med en morgon och Whiskey soda, käk och Othello hemma hos Nils. Efter det ha...

he ä inte lätt när he ä svårt

jag kan twittra också

för exakt nåt år sedan...

sök

följ bloggen

Följ norrlänning i fjollträsk med Blogkeen
Följ norrlänning i fjollträsk med Bloglovin'

fråga mig

12 besvarade frågor

senast

pokiepoke

år efter år efter år

too cool for school

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

hur många?

pipip

lite olika


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se