Direktlänk till inlägg 14 februari 2009

alla hjärtans dag-rapport

Av Sofia - 14 februari 2009 15:51Vi myser. Stör ej. 

 
ANNONS
 
Anders

Anders

15 februari 2009 00:38

*Tassar förbi, hållande andan, iförd ullstrumpor*

http://medenkniv.bloggagratis.se

 
Tant Grön

Tant Grön

15 februari 2009 19:35

Amen för fan, sluta snuska er nu! Tänk på att det finns stackars romatikavsaknande småbarnsföräldrar som på sin höjd taffsar lite på varann i förbifarten. Skryt lagom!
Min alla hjärtasndag spenderade jag på ikea med Gulliganerna. När jag kom hem stod förvisso några grymt snygga rosor i en vas på bordet med ett tillhörande kort där jag för första gången omnämns som fru. Med mig hem från ikea hade jag en hjärtformad ask med geléhjärtan coh en termometer till Mannen. Han blev inte så förtjust i geléhjärtanen så jag får väl offra mig, men termometern blev han störtförtjust i, rusade ut och spikade upp den delen som skulle hänga ute, pronto, och han är inte känd för att va snabb.

http://valkommenhemtilltantgron.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofia - 10 oktober 2012 20:56

Jag har bestämt mig för att lägga ner det här. Det innebär ju inte någon dramatisk förändring i och för sig, men jag tänkte ändå göra er uppmärksamma på att jag gör slut med bloggen - här och nu. Mitt liv är fullt av uppdateringar i alla fall och här...

Av Sofia - 12 september 2012 21:19


Amsterdam var tamejtusan hundra gånger vackrare än jag föreställt mig. Egentligen har jag bloggat rätt mycket om det redan så jag ids inte riktigt dra hela storyn, men några tidigare opublicerade guldbilder och ett filmklipp kan jag bjucka på! För al...

Av Sofia - 26 augusti 2012 16:39

Crikus tre veckor har passerat och tiden springer förbi som en annan Bolt såhär mot höstkanten.   Sen sist har jag hunnit ta med mig en hel drös 60-talister från kontoret på Iggy Pop. Great success! Jag blev samma vecka varse om att en av 70-t...

Av Sofia - 6 augusti 2012 20:08

             Jag hade tänkt stanna hemma (läs: i norr) typ en och en halv vecka. Det blev en hel vecka till. Man fastnar lätt där. Och jag hade aldrig bytt ut lugnet, korsordslösingen på stugverandan, badtunnebaden, kantarellplockningen, hjo...

Av Sofia - 27 juli 2012 20:43

En  så kallad lucköppning (man kan lära sig många nya ord av Systembolagets tonårsparlör) och Popkryss på TC med min Partykärna och mysigaste Renlund senare. Kvällen slutade med en morgon och Whiskey soda, käk och Othello hemma hos Nils. Efter det ha...

he ä inte lätt när he ä svårt

jag kan twittra också

för exakt nåt år sedan...

sök

följ bloggen

Följ norrlänning i fjollträsk med Blogkeen
Följ norrlänning i fjollträsk med Bloglovin'

fråga mig

12 besvarade frågor

senast

pokiepoke

år efter år efter år

too cool for school

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

hur många?

pipip

lite olika


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se