Direktlänk till inlägg 13 februari 2009

vinterdag

Av Sofia - 13 februari 2009 16:19

 kajen i Umeå


Vilken underbar vinterdag jag har haft! Jag och Johanna startade starkt med hotellfrukost på Plaza kl. 08.00 Efter vårt kära återseende (fy vad jag har saknat henne) stack hon till jobbet och jag inhandlade diverse maskeradattribut till nästkommande fredag. Vid lunch ringde världens bästa mormor och informerade mig om att hon också var i schtan.  Hon bjussade mig på lunch (husmanskost så'klart) och sedan drog vi en shoppingrunda. Mycket trevligt. 


Nu sitter jag hemma hos älsklingen och väntar på att han ska komma hem så jag får pussas lite! Ha en trevlig helg gott folk. 

 
ANNONS
 
Fröken L

Fröken L

13 februari 2009 20:19

Jahaja, hur länge blir du i stan den här gången då? :) Jag och Helena vill ligga med dig. Eller hänga. Whatever. Vi bjuuu! :P

http://freckled-j.blogspot.com

 
Fröken L

Fröken L

14 februari 2009 10:38

Jag var inte riktigt vaken när du ringde igår, råkade först trycka bort samtalet och sen skulle jag ändå sova. Jaså du är hemma till på måndag, då kan det bli svårt att hinna ses tror jag. =/ Men en annan gång... en annan gång!

http://freckled-j.blogspot.com

 
Ida

Ida

14 februari 2009 18:40

Vad vackert!

http://storasysteryster.blogg.se

 
Ingen bild

Bingbling

16 februari 2009 22:38

OH så vackert. KÄRLEK.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofia - 10 oktober 2012 20:56

Jag har bestämt mig för att lägga ner det här. Det innebär ju inte någon dramatisk förändring i och för sig, men jag tänkte ändå göra er uppmärksamma på att jag gör slut med bloggen - här och nu. Mitt liv är fullt av uppdateringar i alla fall och här...

Av Sofia - 12 september 2012 21:19


Amsterdam var tamejtusan hundra gånger vackrare än jag föreställt mig. Egentligen har jag bloggat rätt mycket om det redan så jag ids inte riktigt dra hela storyn, men några tidigare opublicerade guldbilder och ett filmklipp kan jag bjucka på! För al...

Av Sofia - 26 augusti 2012 16:39

Crikus tre veckor har passerat och tiden springer förbi som en annan Bolt såhär mot höstkanten.   Sen sist har jag hunnit ta med mig en hel drös 60-talister från kontoret på Iggy Pop. Great success! Jag blev samma vecka varse om att en av 70-t...

Av Sofia - 6 augusti 2012 20:08

             Jag hade tänkt stanna hemma (läs: i norr) typ en och en halv vecka. Det blev en hel vecka till. Man fastnar lätt där. Och jag hade aldrig bytt ut lugnet, korsordslösingen på stugverandan, badtunnebaden, kantarellplockningen, hjo...

Av Sofia - 27 juli 2012 20:43

En  så kallad lucköppning (man kan lära sig många nya ord av Systembolagets tonårsparlör) och Popkryss på TC med min Partykärna och mysigaste Renlund senare. Kvällen slutade med en morgon och Whiskey soda, käk och Othello hemma hos Nils. Efter det ha...

he ä inte lätt när he ä svårt

jag kan twittra också

för exakt nåt år sedan...

sök

följ bloggen

Följ norrlänning i fjollträsk med Blogkeen
Följ norrlänning i fjollträsk med Bloglovin'

fråga mig

12 besvarade frågor

senast

pokiepoke

år efter år efter år

too cool for school

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

hur många?

pipip

lite olika


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se