Direktlänk till inlägg 4 februari 2009

nytt beroende (?)

Av Sofia - 4 februari 2009 22:59


Jag hypar alltid in mig sjukt mycket på en datagrej i taget. Det har varit allt från tetris, lunarstorm, CS och betapet till apberget, facebook, mIRC och bloggvärlden. Jag tror jag kan ha hittat källan till ett nytt beroende i dag. Klicka här och se om ni kan övervinna tankeläsaren. 


Tack MesserSchmitt


 
ANNONS
 
MesserSchmitt

MesserSchmitt

5 februari 2009 10:04

Det var så lite så! ;P Jag måste dock tillstå att jag trodde du hade en hel arsenal av fantasi att blåsa iväg på Akinator men att han lyckas gissa rätt på alla dina karaktärer som du täänker på är rent ut sagt dåligt. :D

http://www.sjuhundramiljoner.bloggagratis.se

 
Ingen bild

dan the man

5 februari 2009 11:31

jag spöade han på tredje försöket med ritchie blackmore!

 
Ingen bild

Beatrice

5 februari 2009 11:39

Nej tyvärr. Maxipaxie lillebror fyller nitton så la familia ska ut på resturang och fira. Men jag lovar lovar lovar att dyka upp nästa torsdag.

 
AKO

AKO

6 februari 2009 12:59

Hej! Tack för kommentaren på min stolbild från Fototrissen. Har en till bild på samma plats också på min blogg.

Testade den här tankeläsargrejen några gånger och jag vann faktiskt. Har dock testat den förut så jag hade en känsla av hur jag kunde lägga upp det. *L* Lite farligt att börja dock, man får akta sig som att man inte fastnar där...

http://krumbukter.blogspot.com

 
AKO

AKO

6 februari 2009 15:20

Om du vill blir riktigt beroende kan du testa http://www.iq.nu/

http://krumbukter.blogspot.com

 
Ingen bild

Elinor

14 februari 2009 21:13

Jamenfafanken! Han tog Bamse på 17 frågor *s*
tack för länken :)

Är här och letar efter ditt följdinlägg ang rättegången om kvinnofridskränkningen. Men det har du kanske inte lagt in än?

Hej
E

 
Ingen bild

Sofia själv

15 februari 2009 20:36

Elinor, det ska finnas i slutet på december. Tror jag döpte inlägget till "domen" om jag inte minns helt fel.

 
Ingen bild

Sofia själv

15 februari 2009 20:38

den 18 dec publicerade jag det.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofia - 10 oktober 2012 20:56

Jag har bestämt mig för att lägga ner det här. Det innebär ju inte någon dramatisk förändring i och för sig, men jag tänkte ändå göra er uppmärksamma på att jag gör slut med bloggen - här och nu. Mitt liv är fullt av uppdateringar i alla fall och här...

Av Sofia - 12 september 2012 21:19


Amsterdam var tamejtusan hundra gånger vackrare än jag föreställt mig. Egentligen har jag bloggat rätt mycket om det redan så jag ids inte riktigt dra hela storyn, men några tidigare opublicerade guldbilder och ett filmklipp kan jag bjucka på! För al...

Av Sofia - 26 augusti 2012 16:39

Crikus tre veckor har passerat och tiden springer förbi som en annan Bolt såhär mot höstkanten.   Sen sist har jag hunnit ta med mig en hel drös 60-talister från kontoret på Iggy Pop. Great success! Jag blev samma vecka varse om att en av 70-t...

Av Sofia - 6 augusti 2012 20:08

             Jag hade tänkt stanna hemma (läs: i norr) typ en och en halv vecka. Det blev en hel vecka till. Man fastnar lätt där. Och jag hade aldrig bytt ut lugnet, korsordslösingen på stugverandan, badtunnebaden, kantarellplockningen, hjo...

Av Sofia - 27 juli 2012 20:43

En  så kallad lucköppning (man kan lära sig många nya ord av Systembolagets tonårsparlör) och Popkryss på TC med min Partykärna och mysigaste Renlund senare. Kvällen slutade med en morgon och Whiskey soda, käk och Othello hemma hos Nils. Efter det ha...

he ä inte lätt när he ä svårt

jag kan twittra också

för exakt nåt år sedan...

sök

följ bloggen

Följ norrlänning i fjollträsk med Blogkeen
Följ norrlänning i fjollträsk med Bloglovin'

fråga mig

12 besvarade frågor

senast

pokiepoke

år efter år efter år

too cool for school

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

hur många?

pipip

lite olika


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se