Direktlänk till inlägg 20 januari 2009

historia & saftkalas

Av Sofia - 20 januari 2009 22:37


Första dagen på nya kursen, Historia A, är avklarad! Vår klass verkar ha det mesta. Massa flummiga nördar (i oss JMSare), tjejiga tjejor, någon söt pojke, en bad boy, ett par svenssons och en riktig superbesserwisser (ni vet en sådan som verkligen älskar att höra sig själv prata och liksom bara "fröken, fröken, jag kan, jag kan!!!" hela tiden).


Jag känner mig rätt hoppfull inför terminen ändå. Vi började med ett diagnosiskt prov i grupp. Det var roligt att damma av gymnasiekunskaperna, även om jag fick skämmas övet hur lite jag kunde om vissa världshändesler. Typ Västroms fall...


Efter skoldagen bar det av mot staden med Marie och Anna. Vi åt middag på Kungshallarna och shoppade present åt Maria som fyllde 22 år i går. Sedan åkte vi hem till henne på saftkalas. Mycket trevligt må jag säga! Tack.


Idé: Gemensam födelsedagsmaskerad för mig och Marie i mars. Det lär bli galet. 

 
ANNONS
 
Malin

Malin

22 januari 2009 13:09

haha, kul med så varierad klass. På etnologin är det mest bara jms:are och en och annan som sökt in på kursen, men dem verkar helt okej =)

Maskerad låter himla kul, nått tema uttänkt?

http://malinmelanom.blogg.se

 
Ingen bild

Sofia själv

22 januari 2009 16:47

Inget speciellt tema ännu, men det är utklädningskrav iallafall. Det är då säkert!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofia - 10 oktober 2012 20:56

Jag har bestämt mig för att lägga ner det här. Det innebär ju inte någon dramatisk förändring i och för sig, men jag tänkte ändå göra er uppmärksamma på att jag gör slut med bloggen - här och nu. Mitt liv är fullt av uppdateringar i alla fall och här...

Av Sofia - 12 september 2012 21:19


Amsterdam var tamejtusan hundra gånger vackrare än jag föreställt mig. Egentligen har jag bloggat rätt mycket om det redan så jag ids inte riktigt dra hela storyn, men några tidigare opublicerade guldbilder och ett filmklipp kan jag bjucka på! För al...

Av Sofia - 26 augusti 2012 16:39

Crikus tre veckor har passerat och tiden springer förbi som en annan Bolt såhär mot höstkanten.   Sen sist har jag hunnit ta med mig en hel drös 60-talister från kontoret på Iggy Pop. Great success! Jag blev samma vecka varse om att en av 70-t...

Av Sofia - 6 augusti 2012 20:08

             Jag hade tänkt stanna hemma (läs: i norr) typ en och en halv vecka. Det blev en hel vecka till. Man fastnar lätt där. Och jag hade aldrig bytt ut lugnet, korsordslösingen på stugverandan, badtunnebaden, kantarellplockningen, hjo...

Av Sofia - 27 juli 2012 20:43

En  så kallad lucköppning (man kan lära sig många nya ord av Systembolagets tonårsparlör) och Popkryss på TC med min Partykärna och mysigaste Renlund senare. Kvällen slutade med en morgon och Whiskey soda, käk och Othello hemma hos Nils. Efter det ha...

he ä inte lätt när he ä svårt

jag kan twittra också

för exakt nåt år sedan...

sök

följ bloggen

Följ norrlänning i fjollträsk med Blogkeen
Följ norrlänning i fjollträsk med Bloglovin'

fråga mig

12 besvarade frågor

senast

pokiepoke

år efter år efter år

too cool for school

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

hur många?

pipip

lite olika


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se