Direktlänk till inlägg 14 januari 2009

förstasidan

Av Sofia - 14 januari 2009 08:48


Jag fick min förstasida! Västerbottens Kuriren är en av Sveriges största tidningar, med en upplaga på 38 000. Det här känns stort.


Det kan jämföras med när jag på mellanstadiet fick andra- och tredjepris i uppfinnartävlingen jag nämnde för några dagar sedan. Eller när jag fick stipendium vid skolavslutningen i nionde klass för att jag under min högstadietid vairt den bästa eleven i samhällsorienterade ämnen. Men. Jag vet tamejtusan inte om det här känns ännu större. Vet inte riktigt vart jag ska ta vägen.


(Det bör tilläggas att artikeln är mycket flashigare i papperstidningen med fräna bilder tagna av Per Landfors. Ni kan också spana in VK's hemsida, men hur länge artikeln ligger etta där vet man aldrig.)

 
ANNONS
 
Ingen bild

Mamsen

14 januari 2009 09:04

Jag tyckte det var så skojigt att läsa kommentarerna till en av dina andra bloggar. Tror söderfolket fortfarande att Norrlands största dagstidning är en liten redaktion på tre personer eller? Corren må ha större upplaga eftersom det bor mer folk där, men det skiljer inte mer än cirka 15 personer totalt på de båda redaktionerna. Sprid ut det på olika skift så tror jag inte skillnaden är så jättegigantisk om man får tro deras egen statistik. Om det är 15 eller 26 som jobbar kväll lär inte märkas så mkt. Nä, sträck på dig och var glad för förtroendet. En usel journalistpraktikant skulle aldrig ha fått gjort en grej på VK, så enkelt är det faktiskt. Det finns kvalitetskrav. Däremot är VK kända för sitt nytänkande och en framåtsträvande attityd. Det är ingen överraskning att Ingvar Näslund varit nominerad till Stora journalistpriset två år på raken för VK:s websatsning. Och VKs web är ju en av landets främsta.

 
Morris

Morris

14 januari 2009 09:15

Wow, vilken jättebra artikel!

http://twoweeksaway.blogg.se

 
Ingen bild

M

14 januari 2009 09:25

15 eller 17 skulle det stå..du ser vad lite feberyra kan göra. Jag får nog återgå till sängen!

 
Fannie

Fannie

14 januari 2009 10:14

Bra jobbat, galet synd dock att du fick skriva om världens depp. stackars mille! :(

http://shellbeapples.blogg.se

 
Beatrice

Beatrice

14 januari 2009 12:01

Bra artikel, grattis till förstasidan :D Gillade slutcitatet extra mycket.

Skämta inte, jag som knappt dricker kaffe har börjat med kolsvart kaffe. Det ser inte bra ut på bröstfronten. Även om jag velar i storleksfrågan.

http://beo.blogg.se

 
Anders

Anders

14 januari 2009 12:44

Stilig artikel! Inkännande utan att bli smetig.

http://medenkniv.bloggagratis.se

 
K

K

14 januari 2009 14:40

Du är alltid så gullig :)

.. och Grattis till förstasidan! Du tar väl med dig alla pappersupplagor hem sen? ;D

http://klife.blogg.se

 
Beatrice

Beatrice

14 januari 2009 15:31

I try ;D


men du, glöm inte att vi ska betala kåravgift innan registrering..

http://beo.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofia - 10 oktober 2012 20:56

Jag har bestämt mig för att lägga ner det här. Det innebär ju inte någon dramatisk förändring i och för sig, men jag tänkte ändå göra er uppmärksamma på att jag gör slut med bloggen - här och nu. Mitt liv är fullt av uppdateringar i alla fall och här...

Av Sofia - 12 september 2012 21:19


Amsterdam var tamejtusan hundra gånger vackrare än jag föreställt mig. Egentligen har jag bloggat rätt mycket om det redan så jag ids inte riktigt dra hela storyn, men några tidigare opublicerade guldbilder och ett filmklipp kan jag bjucka på! För al...

Av Sofia - 26 augusti 2012 16:39

Crikus tre veckor har passerat och tiden springer förbi som en annan Bolt såhär mot höstkanten.   Sen sist har jag hunnit ta med mig en hel drös 60-talister från kontoret på Iggy Pop. Great success! Jag blev samma vecka varse om att en av 70-t...

Av Sofia - 6 augusti 2012 20:08

             Jag hade tänkt stanna hemma (läs: i norr) typ en och en halv vecka. Det blev en hel vecka till. Man fastnar lätt där. Och jag hade aldrig bytt ut lugnet, korsordslösingen på stugverandan, badtunnebaden, kantarellplockningen, hjo...

Av Sofia - 27 juli 2012 20:43

En  så kallad lucköppning (man kan lära sig många nya ord av Systembolagets tonårsparlör) och Popkryss på TC med min Partykärna och mysigaste Renlund senare. Kvällen slutade med en morgon och Whiskey soda, käk och Othello hemma hos Nils. Efter det ha...

he ä inte lätt när he ä svårt

jag kan twittra också

för exakt nåt år sedan...

sök

följ bloggen

Följ norrlänning i fjollträsk med Blogkeen
Följ norrlänning i fjollträsk med Bloglovin'

fråga mig

12 besvarade frågor

senast

pokiepoke

år efter år efter år

too cool for school

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

hur många?

pipip

lite olika


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se