Direktlänk till inlägg 13 januari 2009

scoop

Av Sofia - 13 januari 2009 20:54


Man kan väl säga att min bön om en världskatastrof blev besvarad. Nu skäms jag lite grann. En dag som denna kan jag förstå de som lite lagomt nedlåtande kallar journalister för murvlar eller gamar. Samtidigt som jag verkligen känner med dem som förlorat sitt jobb i dag, glädjs något så otroligt över att jag fått göra ett stort jobb. Det är en konstig känsla.


Sammanlagt 1150 anställda har blivit varslade från Volvo i Umeå de senaste månaderna. Det är sjukt. Alla i Umeå och i trakten runt omkring blir påverkade av detta på ett eller annat sätt.


Jag misstänker att nyhetschefen läst gårdagens blogginlägg, för det känns som att han pikat mig hela eftermiddagen med kommentarer som:


"Nu fick du verkligen något riktigt att bita i!"

och

"Jadu Sofia, du hamnade som i hetluften direkt du."


Känns ändå sjukt bra att de skickade i väg mig på en så stor grej. Jag råkade tjuvkika lite grann över en redigerares axel och jag tror bestämt att intervjun hamnar på förstasidan imorgon, del 1 till och med. Gosh.

 
ANNONS
 
Mamsen

Mamsen

13 januari 2009 21:15

Detta är lyx! Jag kan alltså utan minsta dåligt samvete ligga febrig och se repriser av Desperate Housewives medan du får "ärva" mina jobb som du uttryckte det. Jag funderar på om jag ska pensionera mig direkt? :)

http://site.vk.se/Article.jsp?article=244175

 
Ingen bild

Sofia själv

13 januari 2009 22:02

haha, det var faktiskt inte jag som uttryckte det så, utan Gunilla. Hon var för övrigt väldigt lättad över att jag checkat med dig.
"Ingen kan Nordmalingspolitiken lika bra som din mor..." ;)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofia - 10 oktober 2012 20:56

Jag har bestämt mig för att lägga ner det här. Det innebär ju inte någon dramatisk förändring i och för sig, men jag tänkte ändå göra er uppmärksamma på att jag gör slut med bloggen - här och nu. Mitt liv är fullt av uppdateringar i alla fall och här...

Av Sofia - 12 september 2012 21:19


Amsterdam var tamejtusan hundra gånger vackrare än jag föreställt mig. Egentligen har jag bloggat rätt mycket om det redan så jag ids inte riktigt dra hela storyn, men några tidigare opublicerade guldbilder och ett filmklipp kan jag bjucka på! För al...

Av Sofia - 26 augusti 2012 16:39

Crikus tre veckor har passerat och tiden springer förbi som en annan Bolt såhär mot höstkanten.   Sen sist har jag hunnit ta med mig en hel drös 60-talister från kontoret på Iggy Pop. Great success! Jag blev samma vecka varse om att en av 70-t...

Av Sofia - 6 augusti 2012 20:08

             Jag hade tänkt stanna hemma (läs: i norr) typ en och en halv vecka. Det blev en hel vecka till. Man fastnar lätt där. Och jag hade aldrig bytt ut lugnet, korsordslösingen på stugverandan, badtunnebaden, kantarellplockningen, hjo...

Av Sofia - 27 juli 2012 20:43

En  så kallad lucköppning (man kan lära sig många nya ord av Systembolagets tonårsparlör) och Popkryss på TC med min Partykärna och mysigaste Renlund senare. Kvällen slutade med en morgon och Whiskey soda, käk och Othello hemma hos Nils. Efter det ha...

he ä inte lätt när he ä svårt

jag kan twittra också

för exakt nåt år sedan...

sök

följ bloggen

Följ norrlänning i fjollträsk med Blogkeen
Följ norrlänning i fjollträsk med Bloglovin'

fråga mig

12 besvarade frågor

senast

pokiepoke

år efter år efter år

too cool for school

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

hur många?

pipip

lite olika


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se