Direktlänk till inlägg 12 januari 2009

begravningsnytt

Av Sofia - 12 januari 2009 17:46


På minnesstunden satt jag bredvid prästen. Vi pratade om dittan och dattan och efter en stund nickade han ivrigt mot far, som satt vid min andra sida, och sa:


– ...och din make, vad jobbar han med?


Jag trodde jag skulle dö. Jag övervägde att inte skriva det här i min blogg, men det är nästan för roligt för att låta bli. Jag bju'!


Dagens teknikunder gjorde att min pluttiga kusin Fannie, som är på andra sidan jorden, kunde vara med på begravningen via webkamera. Hon fick ett sista avsked på sitt alldeles egna lilla vis.


Nu sitter jag på VK-kontoret igen, jobbar kväll i dag för att inte förlora praktiktimmar. Än så länge är det ganska dött, jag har endast skrivit en notis om norrländska flintisar och slängt iväg en Dagens fråga. Hoppas på lite mer action snart!


 
ANNONS
 
K

K

12 januari 2009 18:51

nä men gu vad sa prästen när han fick veta hur fel han hade?

ah har snott med mig mixern hemifrån mamma, så när du kommer hem igen har du en innestående smoothie att hämta här :)

http://klife.blogg.se

 
Ingen bild

Sofia själv

12 januari 2009 20:24

Det såg ut som att han inte riktigt visste vart han ville ta vägen. Men till sist sa han "Men nu för tiden har ju karlarna så unga vackra flickvänner" och sedan när han såg min något bistra min fortsatte han "men nu ligger jag inte på plus hos dig förstår jag". Hahaha, vad tokigt det kan bli!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofia - 10 oktober 2012 20:56

Jag har bestämt mig för att lägga ner det här. Det innebär ju inte någon dramatisk förändring i och för sig, men jag tänkte ändå göra er uppmärksamma på att jag gör slut med bloggen - här och nu. Mitt liv är fullt av uppdateringar i alla fall och här...

Av Sofia - 12 september 2012 21:19


Amsterdam var tamejtusan hundra gånger vackrare än jag föreställt mig. Egentligen har jag bloggat rätt mycket om det redan så jag ids inte riktigt dra hela storyn, men några tidigare opublicerade guldbilder och ett filmklipp kan jag bjucka på! För al...

Av Sofia - 26 augusti 2012 16:39

Crikus tre veckor har passerat och tiden springer förbi som en annan Bolt såhär mot höstkanten.   Sen sist har jag hunnit ta med mig en hel drös 60-talister från kontoret på Iggy Pop. Great success! Jag blev samma vecka varse om att en av 70-t...

Av Sofia - 6 augusti 2012 20:08

             Jag hade tänkt stanna hemma (läs: i norr) typ en och en halv vecka. Det blev en hel vecka till. Man fastnar lätt där. Och jag hade aldrig bytt ut lugnet, korsordslösingen på stugverandan, badtunnebaden, kantarellplockningen, hjo...

Av Sofia - 27 juli 2012 20:43

En  så kallad lucköppning (man kan lära sig många nya ord av Systembolagets tonårsparlör) och Popkryss på TC med min Partykärna och mysigaste Renlund senare. Kvällen slutade med en morgon och Whiskey soda, käk och Othello hemma hos Nils. Efter det ha...

he ä inte lätt när he ä svårt

jag kan twittra också

för exakt nåt år sedan...

sök

följ bloggen

Följ norrlänning i fjollträsk med Blogkeen
Följ norrlänning i fjollträsk med Bloglovin'

fråga mig

12 besvarade frågor

senast

pokiepoke

år efter år efter år

too cool for school

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

hur många?

pipip

lite olika


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se