Direktlänk till inlägg 7 december 2008

smyghomofob

Av Sofia - 7 december 2008 21:19


Att se Bonde söker fru med Peter är bland det roligaste jag gjort på länge. När "dom där bögarna" (som han kallade dem) blev intima hördes djupa, lätt äcklade suckar och hans blick vändes genast ner, flera mil ner. Det är inte ofta jag sett honom generad, men han var röd om både näsa och öron. Sedan följde ett kvickt: "Alltså, jag är inte homofob eller så...men...."


Det var mycket underhållande. Han brottades helt klart med sina egna känslor och att ge skenet av att vara politiskt korrekt. Jag måste se Bonde söker fru med män på 50+ fler gånger.

 
ANNONS
 
Anders

Anders

7 december 2008 23:22

Jamen shit vad dom sliter med det där, föräldragenerationen! Säger fel saker, vet att dom säger fel saker, försöker säga rätt saker men bottnar uppenbarligen inte alls i dessa rätt saker med följd att det blir ännu mera fel...Dom vrider sig som maskar - och där sitter man med ett roat småleende och undrar om man ska berätta om den gången man hånglade upp sin kompis på dansgolvet på Tysklandsbåten bara för att jävlas med alla foxtrottande 40-talister. Och bestämmer sig ännu en gång för att deras huvud nog skulle explodera och låter därför bli.

http://medenkniv.bloggagratis.se

 
Kenta

Kenta

17 december 2008 20:59

Hej
Jag ligger i närheten och skulle gärna kolla på Bonde med dig... tycker det är otroligt tramsigt men stämmer in med dig om bögen. Otroligt att man kan vara så seriös mitt-i-allt.

http://jarlekrantz.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofia - 10 oktober 2012 20:56

Jag har bestämt mig för att lägga ner det här. Det innebär ju inte någon dramatisk förändring i och för sig, men jag tänkte ändå göra er uppmärksamma på att jag gör slut med bloggen - här och nu. Mitt liv är fullt av uppdateringar i alla fall och här...

Av Sofia - 12 september 2012 21:19


Amsterdam var tamejtusan hundra gånger vackrare än jag föreställt mig. Egentligen har jag bloggat rätt mycket om det redan så jag ids inte riktigt dra hela storyn, men några tidigare opublicerade guldbilder och ett filmklipp kan jag bjucka på! För al...

Av Sofia - 26 augusti 2012 16:39

Crikus tre veckor har passerat och tiden springer förbi som en annan Bolt såhär mot höstkanten.   Sen sist har jag hunnit ta med mig en hel drös 60-talister från kontoret på Iggy Pop. Great success! Jag blev samma vecka varse om att en av 70-t...

Av Sofia - 6 augusti 2012 20:08

             Jag hade tänkt stanna hemma (läs: i norr) typ en och en halv vecka. Det blev en hel vecka till. Man fastnar lätt där. Och jag hade aldrig bytt ut lugnet, korsordslösingen på stugverandan, badtunnebaden, kantarellplockningen, hjo...

Av Sofia - 27 juli 2012 20:43

En  så kallad lucköppning (man kan lära sig många nya ord av Systembolagets tonårsparlör) och Popkryss på TC med min Partykärna och mysigaste Renlund senare. Kvällen slutade med en morgon och Whiskey soda, käk och Othello hemma hos Nils. Efter det ha...

he ä inte lätt när he ä svårt

jag kan twittra också

för exakt nåt år sedan...

sök

följ bloggen

Följ norrlänning i fjollträsk med Blogkeen
Följ norrlänning i fjollträsk med Bloglovin'

fråga mig

12 besvarade frågor

senast

pokiepoke

år efter år efter år

too cool for school

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26
27
28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

hur många?

pipip

lite olika


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se