Direktlänk till inlägg 7 december 2008

nackspärr from hell

Av Sofia - 7 december 2008 13:55


Det började egentligen redan igår morse. Jonas har en tendens att sparka och knuffas hejvilt i sängen och jag måste ha sovit på huvudet. När jag vaknade hade jag ont i hela kroppen, men det hade framför allt satt sig i nacken. Kunde knappt röra mig. Såg ut som Patrik Norqvist i Boston tea party (fysikern) när jag försökte.


När jag kommit hem från heldagen på Arlanda slaffsade jag i mig lite ärtsoppa och la mig tillrätta i soffan. Självklart somnade jag i omgångar till Narnia, Stjärnor på is och Britneys dokumentär. Jag vaknade ordentligt med en ännu värre nackspärr, en from hell. Sedan dess har jag varit konstant liggande. Har bara rört på fläsket för att göra frukost och koka upp värmekudden. Usch. Det är synd om mig.

 
ANNONS
 
MesserSchmitt

MesserSchmitt

8 december 2008 11:15

Patrik rules!!!

http://www.sjuhundramiljoner.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofia - 10 oktober 2012 20:56

Jag har bestämt mig för att lägga ner det här. Det innebär ju inte någon dramatisk förändring i och för sig, men jag tänkte ändå göra er uppmärksamma på att jag gör slut med bloggen - här och nu. Mitt liv är fullt av uppdateringar i alla fall och här...

Av Sofia - 12 september 2012 21:19


Amsterdam var tamejtusan hundra gånger vackrare än jag föreställt mig. Egentligen har jag bloggat rätt mycket om det redan så jag ids inte riktigt dra hela storyn, men några tidigare opublicerade guldbilder och ett filmklipp kan jag bjucka på! För al...

Av Sofia - 26 augusti 2012 16:39

Crikus tre veckor har passerat och tiden springer förbi som en annan Bolt såhär mot höstkanten.   Sen sist har jag hunnit ta med mig en hel drös 60-talister från kontoret på Iggy Pop. Great success! Jag blev samma vecka varse om att en av 70-t...

Av Sofia - 6 augusti 2012 20:08

             Jag hade tänkt stanna hemma (läs: i norr) typ en och en halv vecka. Det blev en hel vecka till. Man fastnar lätt där. Och jag hade aldrig bytt ut lugnet, korsordslösingen på stugverandan, badtunnebaden, kantarellplockningen, hjo...

Av Sofia - 27 juli 2012 20:43

En  så kallad lucköppning (man kan lära sig många nya ord av Systembolagets tonårsparlör) och Popkryss på TC med min Partykärna och mysigaste Renlund senare. Kvällen slutade med en morgon och Whiskey soda, käk och Othello hemma hos Nils. Efter det ha...

he ä inte lätt när he ä svårt

jag kan twittra också

för exakt nåt år sedan...

sök

följ bloggen

Följ norrlänning i fjollträsk med Blogkeen
Följ norrlänning i fjollträsk med Bloglovin'

fråga mig

12 besvarade frågor

senast

pokiepoke

år efter år efter år

too cool for school

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26
27
28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

hur många?

pipip

lite olika


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se