Direktlänk till inlägg 6 december 2008

blött på park inn

Av Sofia - 6 december 2008 19:01


Något biljardbord fanns det inte på hotellet Park Inn i Märsta. Men det hindrade inte oss från att ha en trevlig kväll. Jag mötte upp grabbarna på Arlanda och åkte sedan till hotellet. Vi började med gomiddag där, lammytterfilé med smörstekt sötpotatis blev det för min del. Smaskens!  


Några öl drack vi också och det blev nog några fler än bara några. Man blir som man umgås sägs det. Jonas och Gert är ganska blöta av sig. Medan grabbarna snackade datorer stiftade jag bekantskap med en kvinna från Skåne i hotellbaren, Britt-Marie 58 år. Hon var mycket trevlig, men mycket invandrarfientlig. Alla mina fördomar mot malmöbor bekräftades, men det ledde till en hel del intressanta, stundtals hektiska diskussioner.  


Kvällen slutade med att Jonas bokade ett enkelrum till kompisen Gert för tusen pix, så vi fick mysa med varandra i dubbelrummet. Detta ledde till att jag fick säga den otroligt härliga frasen ”Hate to say I told you so” eftersom jag förstått att det skulle bli mycket enklare och framförallt billigare för dem att bo hos mig. Det var skönt.

 
ANNONS
 
Anders

Anders

7 december 2008 01:32

BÅDE skön kväll på hotell OCH vara den som har rätt. Vem behöver nåt jävla biljardbord då?

http://medenkniv.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofia - 10 oktober 2012 20:56

Jag har bestämt mig för att lägga ner det här. Det innebär ju inte någon dramatisk förändring i och för sig, men jag tänkte ändå göra er uppmärksamma på att jag gör slut med bloggen - här och nu. Mitt liv är fullt av uppdateringar i alla fall och här...

Av Sofia - 12 september 2012 21:19


Amsterdam var tamejtusan hundra gånger vackrare än jag föreställt mig. Egentligen har jag bloggat rätt mycket om det redan så jag ids inte riktigt dra hela storyn, men några tidigare opublicerade guldbilder och ett filmklipp kan jag bjucka på! För al...

Av Sofia - 26 augusti 2012 16:39

Crikus tre veckor har passerat och tiden springer förbi som en annan Bolt såhär mot höstkanten.   Sen sist har jag hunnit ta med mig en hel drös 60-talister från kontoret på Iggy Pop. Great success! Jag blev samma vecka varse om att en av 70-t...

Av Sofia - 6 augusti 2012 20:08

             Jag hade tänkt stanna hemma (läs: i norr) typ en och en halv vecka. Det blev en hel vecka till. Man fastnar lätt där. Och jag hade aldrig bytt ut lugnet, korsordslösingen på stugverandan, badtunnebaden, kantarellplockningen, hjo...

Av Sofia - 27 juli 2012 20:43

En  så kallad lucköppning (man kan lära sig många nya ord av Systembolagets tonårsparlör) och Popkryss på TC med min Partykärna och mysigaste Renlund senare. Kvällen slutade med en morgon och Whiskey soda, käk och Othello hemma hos Nils. Efter det ha...

he ä inte lätt när he ä svårt

jag kan twittra också

för exakt nåt år sedan...

sök

följ bloggen

Följ norrlänning i fjollträsk med Blogkeen
Följ norrlänning i fjollträsk med Bloglovin'

fråga mig

12 besvarade frågor

senast

pokiepoke

år efter år efter år

too cool for school

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26
27
28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

hur många?

pipip

lite olika


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se