Direktlänk till inlägg 20 november 2008

3 cm längre

Av Sofia - 20 november 2008 13:56


Jag skiter i jantelagen nu. Jag är så jävla nöjd! Vi hade textgenomgång av kommunartiklarna idag. Jag fick så mycket beröm att jag inte vet var jag ska göra av den. Examinatorn sa bland annat att min text var ovanligt bra och att den förgyllt hennes dag. Sen när det var min tur att opponera på en kursare sa examinatorn att hon såg ”en bra läsare” i mig och uppmanade mina kurskamrater att utnyttja det till fullo. Shit, vad stolt jag är över mig själv! När jag lämnade klassrummet kände jag mig minst 3 centimeter längre!


  På kvällsmenyn:

Middag hos familjen Lundströms i Huddinge

Flyg – uppåt

Spooning på hög nivå!


 
ANNONS
 
Bea

Bea

20 november 2008 14:11

Soooft! Grattis

http://beo.blogg.se

 
Ingen bild

Janne

20 november 2008 15:23

Alltid kul med beröm klart man växer då

 
Anneli

Anneli

20 november 2008 17:44

Vad kul att det gick så bra för dig! :)

Har också varit en del på en förskola, dels två veckors praktik i nian, en veckas praktik i början på lärarutbildningen (alla gör det för att man ska få se hela bilden) och sen har jag vikarierat en del på den förskolan jag gjorde min "lärarpraktik" på. Underbart men tufft. :)

Tycker du borde mejla ellos kundtjänst och berätta att det var främst därför du beställde och att du nu antingen förväntar dig en rabatt eller en annan premie (som då givetvis skickas utan någon fraktavgift). Tror säkert att de vill kompensera dig på något vis om du säger att du vill det!

http://anneli1983.blogspot.com

 
maria

maria

20 november 2008 18:12

hörru du, jag är grymt sugen på en hemmadrink kväll eller liknande imorgon. en billig. hehe. marie skulle vara i stan i helgen, anna may be tillgänglig och kanske någon annan som har lust? what do you say? marie och anna kommer hit vid åtta ikväll så då kan jag prata med dem. kom du med om du vill förresten. :)

http://mariagustafson.blogg.se

 
moi

moi

20 november 2008 21:42

Det är inga problem för mig att ud har bokat in en shopping, jag shoppar gärna. :P

http://www.moi.bloggagratis.se

 
Camilla

Camilla

20 november 2008 22:46

hihi tack:D

http://Michellesmamma.bloggagratis.se

 
maria

maria

21 november 2008 10:50

ah okej tack för tipset! åhå men då får du ha det så trevligt med din karl och mys ordentligt!

http://mariagustafson.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofia - 10 oktober 2012 20:56

Jag har bestämt mig för att lägga ner det här. Det innebär ju inte någon dramatisk förändring i och för sig, men jag tänkte ändå göra er uppmärksamma på att jag gör slut med bloggen - här och nu. Mitt liv är fullt av uppdateringar i alla fall och här...

Av Sofia - 12 september 2012 21:19


Amsterdam var tamejtusan hundra gånger vackrare än jag föreställt mig. Egentligen har jag bloggat rätt mycket om det redan så jag ids inte riktigt dra hela storyn, men några tidigare opublicerade guldbilder och ett filmklipp kan jag bjucka på! För al...

Av Sofia - 26 augusti 2012 16:39

Crikus tre veckor har passerat och tiden springer förbi som en annan Bolt såhär mot höstkanten.   Sen sist har jag hunnit ta med mig en hel drös 60-talister från kontoret på Iggy Pop. Great success! Jag blev samma vecka varse om att en av 70-t...

Av Sofia - 6 augusti 2012 20:08

             Jag hade tänkt stanna hemma (läs: i norr) typ en och en halv vecka. Det blev en hel vecka till. Man fastnar lätt där. Och jag hade aldrig bytt ut lugnet, korsordslösingen på stugverandan, badtunnebaden, kantarellplockningen, hjo...

Av Sofia - 27 juli 2012 20:43

En  så kallad lucköppning (man kan lära sig många nya ord av Systembolagets tonårsparlör) och Popkryss på TC med min Partykärna och mysigaste Renlund senare. Kvällen slutade med en morgon och Whiskey soda, käk och Othello hemma hos Nils. Efter det ha...

he ä inte lätt när he ä svårt

jag kan twittra också

för exakt nåt år sedan...

sök

följ bloggen

Följ norrlänning i fjollträsk med Blogkeen
Följ norrlänning i fjollträsk med Bloglovin'

fråga mig

12 besvarade frågor

senast

pokiepoke

år efter år efter år

too cool for school

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6 7 8 9
10 11 12 13
14
15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2008 >>>

hur många?

pipip

lite olika


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se