Direktlänk till inlägg 19 november 2008

fear factory och runaway project

Av Sofia - 19 november 2008 19:03


Min kära far drog en gång en riktig klassiker när han frågade vilket program vi barn tittade på:


”Äre det dära Fear Factory?”


Vi höll ju för fasiken på att kissa på oss av skratt, då det egentligen heter ”Fear factor”. Igår drog jag en lika klassisk:


”Åh! Är det Runaway project!?”


Lillsyrran och hennes kompis garvade så de grät eftersom det egentligen heter ”Project runway”. Och de har mobbat mig som tusan för det både under gårdagen och idag.  


Annars då? Jo, har shoppat ny vinterjacka (tack Hanna för peppningen) och införskaffat de första julklapparna, samt lite kurslitteratur. Nu ska jag gosa ner mig i soffan med mobbarna och se nyaste avsnittet av The Office (älska!).


Hanna i skohimlen

 
ANNONS
 
Beatrice

Beatrice

19 november 2008 21:01

Okej :P Hahha näe inget smaksigt idag. Har i princip bara talat med halleluja-folket (skönaste uttrycket btw), VHS-kvinnan och läst allas artiklar. I jms2 vill säga.

http://beo.blogg.se

 
Ingen bild

Janne

19 november 2008 23:29

Nja inte riktigt min typ av film men tack för tipset :)

 
Sofia själv

Sofia själv

19 november 2008 23:45

Måste bara tilläggas att det nästan syns att Hanna har säljarvana :D

http://sofiasko.bloggagratis.se

 
forro

forro

20 november 2008 00:07

svar; jag vet:)haha

http://forro.bloggagratis.se

 
Bea

Bea

20 november 2008 00:11

Haha men ja jag tror det. Den låter så mysig och hemtrevlig. Men alla andra har iallafall varit trevliga :P Detsamma!

http://beo.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofia - 10 oktober 2012 20:56

Jag har bestämt mig för att lägga ner det här. Det innebär ju inte någon dramatisk förändring i och för sig, men jag tänkte ändå göra er uppmärksamma på att jag gör slut med bloggen - här och nu. Mitt liv är fullt av uppdateringar i alla fall och här...

Av Sofia - 12 september 2012 21:19


Amsterdam var tamejtusan hundra gånger vackrare än jag föreställt mig. Egentligen har jag bloggat rätt mycket om det redan så jag ids inte riktigt dra hela storyn, men några tidigare opublicerade guldbilder och ett filmklipp kan jag bjucka på! För al...

Av Sofia - 26 augusti 2012 16:39

Crikus tre veckor har passerat och tiden springer förbi som en annan Bolt såhär mot höstkanten.   Sen sist har jag hunnit ta med mig en hel drös 60-talister från kontoret på Iggy Pop. Great success! Jag blev samma vecka varse om att en av 70-t...

Av Sofia - 6 augusti 2012 20:08

             Jag hade tänkt stanna hemma (läs: i norr) typ en och en halv vecka. Det blev en hel vecka till. Man fastnar lätt där. Och jag hade aldrig bytt ut lugnet, korsordslösingen på stugverandan, badtunnebaden, kantarellplockningen, hjo...

Av Sofia - 27 juli 2012 20:43

En  så kallad lucköppning (man kan lära sig många nya ord av Systembolagets tonårsparlör) och Popkryss på TC med min Partykärna och mysigaste Renlund senare. Kvällen slutade med en morgon och Whiskey soda, käk och Othello hemma hos Nils. Efter det ha...

he ä inte lätt när he ä svårt

jag kan twittra också

för exakt nåt år sedan...

sök

följ bloggen

Följ norrlänning i fjollträsk med Blogkeen
Följ norrlänning i fjollträsk med Bloglovin'

fråga mig

12 besvarade frågor

senast

pokiepoke

år efter år efter år

too cool for school

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6 7 8 9
10 11 12 13
14
15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2008 >>>

hur många?

pipip

lite olika


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se